Vineri intra in vigoare programul estival Trenurile Soarelui

CFR Calatori lanseaza, incepand de vineri, programul estival de transport Trenurile Soarelui. Astfel, timp de aproape trei luni, pana in 9 septembrie, peste 40 de trenuri vor asigura zilnic legaturi directe din toata tara cu statiunile de la Marea Neagra si Delta Dunarii.

22 trenuri directe (11 tur/11 retur) si ramurile aferente care pornesc din principalele orase vor avea ca destinatie Constanta/ Mangalia si retur. Numai 6 dintre acestea (3 tur/3 reutr) nu vor tranzita Bucurestiul”, se arata intr-un comunicatul remis agentiei News.ro.

In plus, 32 de trenuri (16 tur/16 retur) vor asigura legatura Capitalei cu litoralul si retur, 14 din ele (7 tur/7 retur) ajungand pana la Mangalia si retur, restul oprindu-se la Constanta. Durata de parcurs intre Bucuresti si Constanta, pentru trenurile IR fara oprire, este de 1 ora si 58 de minute.

Totodata, 2 trenuri directe (1 tur/1 retur) vor asigura zilnic legatura Bucuresti Nord – Tulcea Oras si retur, pentru a facilita accesul turistilor la Delta Dunarii.

De asemenea, in fiecare zi, 4 trenuri (2 tur/2 retur) vor continua sa circule intre Medgidia si Tulcea.

Newsletter

Whatsapp