Vesti bune pentru bucuresteni. Transportul in comun va circula toata noaptea de Revelion

Articol scris de Mihai C, in data de 29 Decembrie 2018

Finalul de an vine cu vesti bune pentru bucurestenii care au ales sa isi petreaca noaptea dintre ani in oras. Metrorex si STB au anuntat ca mijloacele de transport in comun vor circula toata noaptea.

In cazul metroului, circulatia trenurilor va fi una normala pana la miezul noptii. Intre ora 00:00 si 1:00, garniturile de metrou vor circula la o distanta de zece minute, iar dupa ora 1:00 si pana la 5:00 dimineata, acestea vor circula la un interval de 20 de minute. Dupa ora 5:00 se va reveni la programul normal.

De asemenea, Metrorex a anuntat ca va introduce trenuri suplimentare, in functie de fluxul de calatori, iar timpul de asteptare in statii ar putea fi chiar mai scurt.

Si Societatea de transport Bucuresti, fosta RATB, a anuntat un program special cu ocazia Revelionului. Astfel, va fi suplimentat numarul autobuzelor de pe traseul de noapte, cele care fac legatura dintre centrul Bucurestiului si cartierele marginase. De asemenea, vor fi mentinute in circulatie, pe durata intregii nopti, liniile de tramvai 1, 10 si 41, care vor circula la un interval de 30 de minute.

„Societatea de Transport Bucuresti STB SA va asigura transportul public pe intreg parcursul noptii de Anul Nou, cu toate liniile de noapte care converg spre zona centrala (N102, N104, N105, N106, N107, N108, N109, N110, N111, N112, N114, N115, N116, N117, N119, N121).

in zilele de 1 si 2 ianuarie, mijloacele de transport in comun vor circula dupa un program corespunzator unei zile de duminica”, se mai arata in comunicatul STB.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Anunturi Auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt
Facebook
 

Iti mai recomandam

Vesti proaste pentru soferii romani. Cei care nu respecta noile reguli vor primi o sanctiune crunta. Cei care vor fi prinsi folosind telefonul mobil sau tableta la volan vor fi...
de - 16 Ianuarie 2019
Plangerile tot mai dese din partea clientilor i-au determinat pe oficialii din Primaria Capitalei sa ia masuri impotriva taximetristilor care refuza curse sau care negociaza tariful. Vizati sunt in principal...
de - 15 Ianuarie 2019
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat o licitatie de 45 milioane de lei (9,62 milioane de euro) pentru achizitia si montarea de panouri fonoabsorbante, potrivit unui...
de - 13 Ianuarie 2019
Ministerul Afacerilor Interne a lansat in dezbatere publica un proiect de Lege pentru modificarea legislatiei, astfel incat cei care tin in mana telefonul atunci cand se afla la volan sa...
de - 11 Ianuarie 2019

Cele mai noi anunturi

Youtube Channel
Trimite-ne un pont
Ai o informatie care poate reprezenta o stire?
Ai filmat un eveniment important?
Contacteaza-ne
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare