Ce alternative ai daca vrei sa verifici masina si ai exclus din start CarVertical

Ce alternative ai daca vrei sa verifici masina si ai exclus din start CarVertical

Ce trebuie sa facem atunci cand cumparam o masina second hand pentru a nu fi pacaliti? Cum afli daca masina pe care o cumperi nu are kilometri dati inapoi sau nu a fost lovita

Cumpararea unei masini este o investitie importanta, iar importanta istoricului auto al automobilului pe care urmeaza sa-l achizitionam este una mare. O verificare auto complexa te poate feri de riscurile de a cumapra o masina care a fost lovita sau care a fost masluita de samsari . 

Cum verifici istoricul masinii inainte de a o cumpara 

In ultima perioada au aparut mai multe platforme online unde soferii pot verifica istoricul unei masinii. Trebuie doar sa introduci seria de caroserie si vei primi informatii despre acel autoturism. 

Una dintre platforme este autodna.ro, unde vei obtine gratuit informatii extrem de importante, cum ar fi daunele din trecut, rechemari in servici, numarul de kilometri reali sau daca masina a fost furata. 

Pe autodna.ro poti afla daca masina a mai fost pusa la vanzare, iar daca o gasesti intr-un anunt din strainatate, in urma cu cativa ani, iar numarul de kilometri este mai mare decat cel pe care il indica masina in prezent, atunci totul este clar.

Datele despre autovehicule sunt actualizate permanent cu informatii de la companii de la asigurari sau asociatii acestora, de la filmele de leasing operational, registre auto nationale si din anunturi de vanzare, scopul fiind acela de asigura cumparatorilor un istoric cat mai complet si cat mai transparent. 

Citeste si: RAR a lansat serviciul prin care poti afla istoricul de daune si de accidente ale automobilelor

Platforma autodna.ro furnizeaza, din 2015 in Romania, informatii contra-cost despre autoturisme care au fost inmatriculate atat in Europa, cat si in SUA, indiferent de anul de fabricatie, marca sau model.  

Registrul Auto Roman ofera, de putin timp, clientilor sai, date despre daunele tuturor autovehiculelor inmatriculate in Romania. In doar cateva minute poti afla informatii despre aproape toate vehiculele care au fost inregistrate oficial la societatile de asigurari. Pentru a accesa aplicatia, clientii trebuie sa introduca seria de caroserie/sasiu si o adresa de e-mail valida. Pretul unei verificari este de 35 de lei. 

Mergi la service inainte de a cumpara masina 

Rapoartele online nu arata intotdeauna kilometri reali, iar cel mai bine ar fi ca inainte de achizitiona un automobil sa facem si o vizita la service pentru o verificare amanuntita si o verificare cu tester-ul.

La service putem afla si daca a avut reparatii minore sau daca starea tehnica a automobilului este una buna. In verificarea online nu putem afla daca masina a fost lovita si reparata la un service neautorizat, parerea unui mecanic fiind extrem de importanta. Daca si tu vrei sa verifici masina prin CarVertical, o poti face aici!

VIDEOCLIPUL ZILEI