Trucuri pentru a iti tine masina curata si in stare perfecta de functionare

Car cleaning

Tii foarte mult la masina ta si am stabilit deja ca ai face orice sa o pastrezi in stare buna cat mai mult timp.

Asta chiar daca o folosesti cat de mult poti - mergi cu ea la serviciu, la cumparaturi, in concediu, mai faci si cateva deplasari in interes de serviciu tot cu masina, si daca ai copii… si ei tot cu masina sunt dusi la scoala sau la gradinita.

Oricat ai investi in ingrijirea masinii, cumva ceva se intampla si ajunge din nou murdara, incomoda sau dezordoanata. Uite ce trebuie sa faci pentru a scapa de neplaceri!

 

1. Curata suportul de pahare

Curata suportul de pahare bine de tot si pune forme de briose din hartie in acel spatiu. In acest fel, suportul va ramane curat, iar murdaria... mai usor de indepartat.

2. Atentie cum iti reglezi scaunul!

Atentie cum iti reglezi scaunul! Daca nu esti singurul care urca la volanul masinii, iti poti „marcheaza” locul potrivit pe scaun cu banda izolatoare - putin pe scaun si putin pe pragul usii! Te ajuta sa iti reglezi mai repede si mai usor scaunul!

3. Transporti pizza in siguranta

Transporti pizza in siguranta daca sub cutie pui doua sticlute cu apa. In acest fel, cutia va sta dreapta pe scaun si nu risti sa murdaresti masina!

4. Cosul de rufe din portbagaj!

Cosul de rufe din portbagaj! NU e o gluma, e treaba serioasa. Daca vrei sa iti transporti mai usor cumparaturile de la masina in casa atunci pune un cos de rufe in portbagaj. Nu iti place idea? Alege un alt cos de dimensiuni rezonabile in care sa iti pui cumparaturile!

5. Indicatorul pentru gura de alimentare!

Indicatorul pentru gura de alimentare! Masinile noi au in bord un martor care iti arata pe ce parte este rezervorul! Asta ca sa stii unde si cum alimentezi masina pe care o conduci pentru prima data!

6. Garajul!

Garajul! Multi soferi au probleme cu parcarea masinii in garaj. Daca vrei sa stii exact pana unde bagi masina in garaj agata o sfoara de tavan si de sfoara agata cu banda izolatoare o minge de tenis. Astfel vei sti mereu ca nu risti sa dai cu masina peste obiectele din garaj.

7. Raza de actiune a telecomenzii.

Raza de actiune a telecomenzii. E un truc foarte simplu pe care il poti folosi daca vrei sa cresti raza de actiune a telecomenzii de la masina - o tii sub barbie si semnalul se va amplica.

Cam acestea ar fi micile detalii care ar putea face diferenta si ti-ar putea face viata mai usoara la volan.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter