Soferii romani sunt avertizati! Pot primi amenzi urase chiar daca nu sunt prinsi de politie!

soferi romani politie

Politia a anuntat ca legea circulatiei va deveni mult mai strica. Autoritatile ar putea aplica o lege prin care poti fi parat la politie pentru orice fel de abatere, dar pe baza inregistrarilor video, de la camerele de pe bord ale altor soferi. Nici nu veti afla cine v-a parat. 

Aceste masuri drastice se cer din cauza violentei in trafic si a a incalcarilor voite a regulilor de circulatie mult prea numeroase. Deputatul Mihai Botez a depus acest proiect legislativ care da posibilitatea oricarui sofer sa divulge infractiunile si contraventiile din trafic folosit doar inregistrarile camerilor video de pe bord. Daca legea va fi adoptata, politistii vor fi obligati sa ia drept dovezi aceste filmari, daca nu sunt trucate sau alterate in post-procesare. 

Asadar, daca ai montat o camera video pe bord si vei surprinde un accident sau o infractiune, bataie intre soifer, etc., vei putea sa atentionezi politia, in baza filmarilor inregistrate cu camera de pe bord. 

Aceste filmari vor putea fi incarcate direct pe site-ul Politie si va trebui sa completezi un formular cu o declaratie pe propria raspundere ca filmarea respectiva nu este trucata. 

Cei care vor trimite filmutele care au suferit modificari vor fi sanctionati.

Videoclipul zilei
5 LUCRURI PE CARE NU LE STIAI DESPRE TESLA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter

Whatsapp