Ce salariu are, de fapt, un sofer la Posta Romana

Cati bani castiga pe luna un sofer la Posta Romana, cu tot cu bonusuri si prime? Salariile in cadrul companiei nu sunt deloc asa cum ne asteptam

Ce salariu are, de fapt, un sofer la Posta Romana

Posta Romana S.A este operatorul national din domeniul serviciilor postare si este in proprietatea statului roman. Posta Romana detine o retea de peste 5.500 de subunitati la nivel national, distribuind saptamana peste 11 milioane de trimteri postare. In prezent, Posta Romana are peste 25.000 de anjagati. Din cei 25.000 de anagajati 11.400 sunt postari.

Ce salariu are un sofer la Posta Romana

Un sofer la Posta Romana castiga, in medie 2200 de lei, in functie de experienta si vechimea in companie. Salariul difera in funtie de categoria de vehicule pe care o conduc soferii, bani mai multi primind soferii care conduc autovehicule mari, peste 3,5 tone. La acest salariu se adauga si tichetele de masa, in valoare de 300 de lei lunar.

Salariul pentru soferi este unul bun, avand in vedere ca un factor postar, angajat full time in Fagaras, cu o experienta in domeniu de trei ani, castiga in 2019 un salariu net de 1601 lei

Citeste si: Cat castiga pe luna un curier la Fan Courier. Se fac angajari in aceasta perioada

Alte salarii in cadrul Postei Romane

Un analist programator angajat full time, cu o experienta in domeniu de 20 de ani, castiga in octombrie 2018 un salariu lunar net de 2.900 de lei.

Un manuitor de valori angajat full time, cu o experienta in domeniu de 17 ani, castiga in martie 2018 un salariu lunar net de 1.200 de lei.

Un oficiant angajat full time, cu o experienta in domeniu de 10 ani, castiga in ianuarie 2018 un salariu lunar net de 1.945 de lei.

Un inginer de software angajat full time, cu o experienta in domeniu de 3 ani, castiga in 2016 un salariu de 3.000 de lei net pe luna.

Cat castiga pe luna un curier la FAN Courier

Salariul incasat de un curier este in medie de 2500 de lei, in functie de experienta angajatilor. Asadar, un curier fara experienta castiga in jur de 2000 de lei plus tichete de masa in valoare de 300 del lei, iar un curier cu peste 5 ani de experienta ajunge sa castige chiar si 4000 de lei lunar, iar salariul poate creste in functie de performante, conform undelucram.ro. 

Cat castiga un curier la Glovo 

 Un curier la Glovo ajunge sa castige intre 100 de lei si 200 de lei pe zi, insa, pentru a castiga 200 de lei un curier trebuie sa lucreze aproximativ 12 ore pe zi. Cei mai multi curieri livreaza mancarea pe biciclete, normale sau electrice, dar sunt si curieri care livreaza produsele comandate cu ajutorul scuterelor sau a automobilelor cu capacitate mica.

Cat castiga pe luna soferii de la STB 

Salariul mediu al unui sofer de la STB este de 3500 de lei, in timp ce un vatman castiga aproximativ 3200 de lei, soferii pot castiga mai multi bani daca efectueaza ore suplimentare, ore care sunt platite foarte bine, cu 100%-150% mai mult.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter