Programul Rabla 2018: care este oferta celor de la Skoda?

Dupa cum stiti, programul Rabla va continua si in anul 2018. Dupa ce au aparut noi reglementari, Rabla 2018 incepe sa fie abordat de constructorii de automobile.

Va supun atentia cu ofertele producatorului ceh Skoda  aplicabile pentru programul Rabla, in Romania. Automobilele din lista ce urmeaza sunt modelele disponibile pe care reprezentanta Skoda le ofera celor care obtin un voucher prin Programul Rabla 2018.

Aruncati o privire in oferta constructorului ceh si probabil veti gasi masina ideala pentru voi. Cele patru modele prezentate de Skoda debuteaza de la cel mai ieftin la cel mai scump, astfel:

1. Skoda Citigo

O masina de oras cu un aspect aparte, sub numele de Citigo, debuteaza in programul Rabla 2018 cu un pret de pornire de la 5.850 de euro cu TVA. Pentru aceasta suma, viitorii clienti se pot bucura de un automobil modest cu o motorizare de 1.0 MPI ce dezvolta 60 de cai putere.

Garantia oferita de Skoda pentru Citigo este de 4 ani in limita a 120.000 de kilometri. In materie de dotari, Skoda Citigo se bucura de ESC, geamuri electrice, senzori pentru monitorizarea presiunii in pneuri, servodirectie electromecanica, plus alte functii specifice.

2. Skoda Fabia

Compactul ceh aflat in multe cazuri pe in topul celor mai vandute unitati Skoda porneste in programul Rabla 2018 de la pretul de 7.600 de euro cu TVA. Celebra constructie urbana Fabia este dotata cu un propulsor pe benzina ce atinge valoarea celor 60 de cai putere si este dotata cu ESC, aer conditionat, inchidere centralizata, radio, scaun reglabil pe intaltime pentru sofer si bineinteles, servodirectie eletromecanica.

3. Skoda Rapid Spaceback

Cum deja am facut tranzitia catre urmatoarea categorie de automobile, vorbim de o alta clasa, desigur insotita de diferite functii complexe, toate sub marca brand-ului Skoda. Programul Rabla 2018 in stransa legatura cu producatorul Skoda ofera un pret de pornire pentru Rapid Spaceback de la 10.980 de euro cu TVA.

Modelul Rapid Spaceback beneficiaza de un motor 1.0 TSI ce dezvolta 95 de cai putere si ofera potentialilor clienti dotari superioare ca: geamuri electrice, conexiune bluetooth, jante din aliaj de 15 inch, senzori parcare spate, oglinzi electrice incalzite, sistem multimedia de tip SWING, scaune incalzite si volan multifunctional imbracat in piele. Skoda acorda noului model, pe langa garantie de 4 ani in limita a 120.000 de kilometri, si o polita gratuita CASCO timpde doi ani.

4. Skoda Octavia

In calitate de reprezentant al constructorului ceh, Octavia este oglinda Skoda, motiv pentru care este tratata ca atare. Prin programul Rabla 2018, Octavia poate fi achizitionata de la 14.733 de euro cu TVA.

Modelul dezvoltat de Skoda este dotat cu un propulsor de 1.0 TSI ce dezvolta 115 cai putere, iar printre dotari remarcam functii premium cu materiale de inalta calitate astfel: aer conditionat automat, sistem de afisaj Maxi-Dot, conexiune bluetooth, jante din aliaj usor de 16 inch, faruri de zi cu tehnologie LED, proiectoare ceata, volan multifunctional imbracat in piele, sistem multimedia SWING, dar si alte functii si tehnologii specifice noii generatii.

La fel ca Skoda Rapid Spaceback si Skoda Octavia beneficiaza de garantie de 4 ani in limita a 120.000 de kilometri si asigurare gratuita CASCO timp de 2 ani

Un aspect interesant sezisat pentru producatorul ceh este ca Rabla nici nu a inceput bine primavara si deja au inregistrate precomenzi pentru modelele mai sus mentionate

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
2020 BMW M5 (F90) FACELIFT - PREZENTARE OFICIALA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter