Programul STB si Metrorex de Revelion. Tramvaiele care vor circula intreaga noapte dintre ani

Programul STB si Metrorex de Revelion. Tramvaiele care vor circula intreaga noapte dintre ani

Societatea de Transport Bucuresti (STB) si Metrorex au anuntat programul mijloacelor de transport in comun de Revelion,

In noaptea de Revelion, STB va asigura transportul public pe liniile de tramvai 1, 10 si 41, mentinand astfel pentru calatori un serviciu pe relatiile cele mai solicitate, pe inelul principal de circulatie din Bucuresti, precum si intre zona de Vest si cea de Nord ale Capitalei.

Astfel, tramvaiele liniei 41 vor circula la intervale de 30 de minute, iar cele ale liniilor 1 si 10, la 40 de minute. De asemenea, publicul calator poate utiliza autobuzele tuturor liniilor de noapte.

In zilele de 1 si 2 ianuarie 2020, liniile STB vor fi adaptate la programul unei zile de duminica.

Trenurile de metrou vor circula toata noaptea de Revelion, intre orele 00:00 – 1:00 la un interval de 10 minute, iar de la ora 1:00 pana la ora 5:00 la un interval de 20 minute, potrivit Metrorex.

In zilele 31 decembrie 2019, 3-4 ianuarie 2020, trenurile vor circula pe Magistrala 1 (Republica- Dristor 2) si Magistrala 3 (Anghel Saligny- Preciziei) la un interval de 7 minute, pe Magistrala 2 (Berceni- Pipera) la un interval de 4 minute, iar pe Magistrala 4 (Gara de Nord 2- Parc Bazilescu) la un interval de circa 11 minute.

In 1 si 2 ianuarie 2020, pe toate magistralele de metrou, trenurile vor circula conform graficelor pentru zilele de week-end si sarbatori legale.

Metrorex a mai anuntat ca va introduce trenuri suplimentare in functie de fluxul de calatori.

VIDEOCLIPUL ZILEI