Primaria Sectorului 6 a lansat o licitatie de peste 44 milioane euro pentru constructia de parcari

Locuitorii din Sectorul 6 vor avea in curand o serie noua de parcari, menite sa decongestioneze traficul.

Primaria Sectorului 6 din Bucuresti a lansat o licitatie de 211,2 milioane lei (44,3 milioane euro), fara TVA, pentru constructia de parcari, potrivit unui anunt publicat pe platforma SICAP. Licitatia vizeaza ”constructia de parcari subterane, la nivelul solului si supraterane in Sectorul 6 al Municipiului Bucuresti”.

Lucrarile trebuie sa includa si instalatiile: instalatii electice, instalatie detectare, semnalizare si alarmare incendiu, instalatii electrice de curenti slabi, instalatii sanitare, instalatii termice etc.

Durata acordului cadru este estimata la 48 luni, iar finantare se face cu fonduri bugetare. Ofertantul trebuie sa dovedeasca o medie a cifrei de afaceri anuale pentru ultimele 3 exercitii financiare incheiate, respectiv 2016-2018, de cel putin 57,6 milioane lei, fara TVA.

”Ofertantul trebuie sa faca dovada faptului ca a executat lucrari similare in cadrul unor contracte de lucrari in domeniul constructiilor civile, industiale, infrastructura, parcari de natura si complexitate similara/comparabila”, se arata in anunt.

Tipul procedurii este licitatie deschisa, iar numarul maxim preconizat de participanti la acordul-cadru este 3. Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 23 ianuarie 2020.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter