Pitestenii pot gasi locurile de parcare libere din oras pe telefon

Pitestenii pot gasi locurile de parcare libere din oras pe telefon

V-ati gandit vreodata ca telefonul mobil ar putea sa va ajute sa scapati de o amenda considerabila? Iar acest lucru se poate intampla chiar in … Pitesti, un oras bine cunoscut din anumite puncte de vedere de toti soferii romani. Ei bine, sa stiti ca nu glumim deloc cand spunem asta, ba chiar din contra! Si nici nu vrem sa va invatam sa faceti ceva care nu ar trebui facut, departe de noi aceste ganduri! In Pitesti, se pare ca folosirea unui telefon mobil se poate dovedi a fi extrem de benefica in cazul in care te afli in cautarea unui loc de parcare.

Stim cu totii cat de greu este sa gasesti un loc de parcare. In special daca vorbim despre zonele aglomerate ale oraselor din care provenim sau despre intervalele orare cand aglomeratia este peste tot. Ei bine, se pare ca pitestenii s-au gandit la un sistem electronic care sa ii ajute pe soferi in aceasta sarcina extrem de dificila. Stim cu totii cat de simplu este sa gasim un loc de parcare in incinta acelor parcari ale centrelor comerciale. Acolo, ne putem uita foarte simplu dupa beculetele verzi pentru a ne da seama unde sunt locuri de parcare libere.

Autoritatile pitestene au creat un site prin intermediul caruia orice sofer poate vedea locurile de parcare unde are voie sa isi lase automobilul. De asemenea, prin intermediul aceluiasi site, soferii vor putea vedea si care sunt locurile interzise, in care nu este permisa parcarea. Aplicatia web cuprinde nu mai putin de 11.000 de spatii de pe toata suprafata orasului. De asemenea, aplicatia stie sa specifice si daca locul apartine unei firme sau unei persoane fizice. Prin doar cateva click-uri, soferii vor putea gasi imediat care sunt cele mai apropiate locuri de parcare la care poate apela pentru a isi lasa masina pentru un anumit interval de timp.

Aplicatia care indica soferilor locurile de parcare libere din oras reprezinta o prima solutie pe care o au autoritatile locale din Pitesti la problema lipsei locurilor de parcare. Desi nu vorbim despre un oras extrem de mare, si Pitestiul a inceput sa se confrunte din ce in ce mai des cu aceasta problema specifica oraselor mari din tara. La ora actuala, locurile de parcare sunt din ce in ce mai putine parca, in timp ce numarul masinilor creste incontinuu. Prin intermediul site-ului parcaripitesti.ro, soferii vor putea gasi locurile de parcare unde pot parca. In acest fel, soferii evita si parcarea in anumite locuri nepermise, care le-ar putea aduce amenzi usturatoare.

Videoclipul zilei

Newsletter

Whatsapp