O noua tehnologie in service-ul auto BMW! Deviz digital cu clip video explicativ!

BMW Service Deviz Digital

Soferii care isi vor duce de acum masina in service vor putea vedea tot ceea ce este schimbat cu ajutorul unui deviz digital propus de BMW Group Romania. Bavarezii incearca sa faciliteze comunicarea dintre mecanicii auto din service si soferii masinilor.

Noua idee poate fi consultata online de clienti si se poate accesa prin intermediul unui link de pe smartphone sau de pe calculator. Autovehiculul  poate fi verificat de un tehnician si se va realiza un video explicative in care sunt expuse detaliat toate problemele aparute. Clientul poate vedea in acest interval videoul si sa aprobe sau nu toate operatiunile de reparare a masinii.

Clientul urmeaza sa fie informat  in mod automat cu privire la costurile operatiunilor aprobate, iar cateva click-uri vor aproba toate doleantele soferului. Ideea este dedicata in special persoanelor care nu au cunostinte foarte dezvoltate in domeniul mecanicii auto.

Devizul digital va fi utilizat si pentru persoanele care doresc sa vada starea unui autoturism second-hand pe care il aduc la un service auto pentru verificare inainte de achitizionarea finala. Noua tehnologie este disponibila momentan la doar cateva service-uri BMW din toata tara, insa se asteapta o extindere a ideei in toata tara.

Clientii BMW mai au si posibilitatea de a solicita online informatii despre actiunile in service si de rechemarea in service la care este supus autoturismul. Ramane de vazut daca si alte companii vor implementa un astfel de serviciu care faciliteaza extrem de mult relatia dintre client si mecanicii auto din service. Proiectul-pilot a demarat cu Service Filaret.

 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Sursa: BMW

Newsletter