Intrebarea tuturor romanilor: ce fel de masina e cel mai ieftin de intretinut? Dacia, Skoda, Renault sau Opel?

Atunci cand isi cumpara o masina, toti romanii se intreaba care este cel mai ieftin de intretinut. Bineinteles, vorbim despre marci pe care ni le putem permite, cum ar fi Dacia, Skoda, Renault sau Opel.

Intrebarea tuturor romanilor: ce fel de masina e cel mai ieftin de intretinut? Dacia, Skoda, Renault sau Opel?

Cand vrem sa ne cumparam o masina, prima intrebare care ne vine in minte este cat costa intretinerea acesteia. Bineinteles, romanii o cauta pe cea care este cel mai ieftin de intretinut, ceea ce e perfect normal.

Am decis sa vedem care sunt marcile mai ieftine de intretinut, asa ca am analizat ofertele de la Dacia, Skoda, Renault si Opel.

Cat costa revizia la modelele Opel?

Modelele Opel sunt foarte populare in Romania, iar Astra sta pe un loc fruntas. Totusi, ce pret are o revizie la acest model? Iata ce trebuie sa stim.

Citeste si: La cati kilometri se rupe, de fapt, distributia masinilor Volkswagen: Golf, Passat sau Jetta

Pentru un model Opel Astra H 1.4l, pretul unei revizii este de 489 de lei cu TVA inclus. Pretul include ulei GM, filtru ulei GM, filtru aer/polen original si manopera. Daca aveti un model Astra H 1.6l, pretul este de 449 lei cu TVA inclus.

Revizia unui model Opel Astra J 1.6l are un pret de 589 de lei cu TVA inclus. Pentru modelul Astra J 1.7d, pretul creste la 799 lei cu TVA inclus. Posesorii unui Astra G 1.6l, trebuie sa stie ca pentru o revizie, vor plati 539 de lei cu TVA inclus.

Ce pret are o revizie la un model Skoda?

Trecem la Skoda si vorbim, dupa cum era de asteptat, despre modelul Octavia. Stim cu totii ca Skoda Octavia este cea mai populara alegere a soferilor romani.

Ce pret are o revizie pentru un model Skoda Octavia cu un motor diesel, de 2 litri? Conform ofertei, pentru un model diesel Octavia vei plati 459 lei la 15.000 de km, 594 de lei la 30.000 de km, 459 de lei la 60.000 de km, 459 de lei la 75.000 de km si 594 de lei atunci cand veti atinge 90.000 de km.

Pentru un model Skoda Octavia echipat cu un motor de 1.6 litri, pe benzina, veti plati 427 de lei la 15.000 km, 562 de lei la 30.000 km, 427 de lei la 45.000 de km, 891 de lei la 60.000 km si 562 de lei atunci cand veti atinge 90.000 de km.

Cat te costa o revizie la un Renault?

Atunci cand vine vorba de Renault, putem vorbi de Clio si de Megane. Asa ca am incercat sa gasim cea mai buna oferta la cele doua modele.

Pentru un Renault Clio, veti plati in jur de 342 de lei pentru o revizie clasica. Bineinteles, revizia include filtru de ulei, filtru de aer, filtru combustibil, filtru de habitaclu, ulei si manopera.

Pentru un model Renault Megane, pretul reviziei creste la 509 lei. Revizia include schimbarea filtrului de ulei, de aer, de combustibil, habitaclu, filtru de polen, ulei de motor si manopera.

Cat costa revizia unei Dacia Logan?

Am ajuns si la cel mai popular model de masina din Romania si anume Dacia Logan. Ce pret are o revizie la o Dacia Logan?

Oferta gasita de noi are un pret de 375 de lei, atunci cand vorbim despre modelul Logan 1.5 dCi si include filtre de ulei si combustibil, dar si filtru de aer.

Pentru un model cu motor 0.9 TCe, pretul unei revizii este de 460 de lei.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter