Igienizare sistem de climatizare. Ce implica si cum se face?

Stim cu totii ca interiorul urat mirositor al unei masini este extrem de neplacut si nu multi soferi cunosc solutia pentru acesta. Astazi vom vorbi despre inigenizarea sistemului de climatizare. Ce implica aceasta si cum se face?

Igienizare sistem de climatizare. Ce implica si cum se face?

O masina urat mirositoare nu este pe placul oricui, asa ca orice sofer trebuie sa stie cum sa rezolv acest lucru si care sunt cauzele. In cele ce urmeaza vom vorbi despre igienizarea sistemului de climatizare. Unde poti face, ce implica acest lucru si cum se face.

Cum se face curatarea unei instalatii de climatizare?

In primul rand, trebuie sa intelegi faptul ca acest lucru nu se poate face acasa cu produse de curatare profesionale, pentru ca aceasta operatiune nu iti va reusi. Este nevoie de mai mult, asa ca o sa ai nevoie de niste specialisti.

Citeste si: Igienizarea cu OZON pentru masina, moft sau necesitate?

Recomandam Auto Soft, pentru ca ofera o curatare profesionala cu ozon, momentan singura solutie sustenabila ce poate igieniza sistemul de climatizare pe termen lung.

Pentru cei ce nu stiu, igienizarea cu ozon este cea mai eficienta, iar ozonul este unul dintre cei mai eficienti dezinfectanti din lume. Ca sa-ti faci o idee, ozonul poate distruge bacteriile de 50 de ori mai eficient ca si clorul si are o actiune de 3.000 de ori mai rapida decat acesta.

Ozonul descompune bacteriile la nivel molecular si distruge celula in intregime. Un generator de ozon va oxida sursa de mirosuri si o va elimina complet, asa ca te vei putea bucura din nou de aerul ce vine din sistemul de climatizare.

Curatarea instalatiei de climatizare se face cu ajutorul generatorului de ozon, care atrage aer dintr-o parte si il trece printr-o zona in care socurile electrice convertesc dioxidul de caron in ozon.

Generatorul de ozon se foloseste timp de 10 minute si atunci cand a inceput aceasta operatiune, in masina nu trebuie sa se afle persoane sau animale de companie. Dupa o aerisire completa a masinii, aceasta se poate folosi fara nici un fel de problema si instalatia de climatizare este complet curatata.

Unde putem igieniza sistemul de climatizare?

Dupa cum am spus, Auto Soft ofera acest serviciu si poate fi facut in oricare din locatiile lor. Cat timp te vei bucura de o cafea, igienizarea sistemului tau de climatizare va fi efectuata in deplina siguranta, fara sa existe incidente.

Mai mult, tratamentul cu ozon scoate si mirosuri pregnante din interiorul masinii, cum ar fi fumul de tigara. Fenolul, adica substanta chimica responsabila de iritarea ochilor si a tractului respirator, va fi neutralizat complet si nu vei mai simti mirosul de fum.

Asadar, vei rezolva doua mari probleme din interiorul masinii tale: eliminarea mirosului de fum de tigara, dar si igienizarea sistemului de climatizare. Mirosurile nu vor fi mascate sau filtrate, ci eliminate complet! De asemenea, este foarte important sa verifici si nivelul de freon si daca tot ai ajuns la Auto Soft, nu ar fi rau sa echilibrezi si anvelopele!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter