Hoteluri de anvelope ieftine. Unde iti poti lasa cauciucurile de vara sau iarna la cel mai bun pret

Siguranta in trafic in orice anotimp, consumul, distanta de franare, sunt doar cateva din elementele de care sunt responsabile cauciucurile tale. De aceea este necesar sa le schimbi in functie de anotimp. Insa ce faci daca nu ai spatiu de stocare pentru cel de-al doilea set? Iata cat te costa sa le lasi intr-un hotel de anvelope!

Hoteluri de anvelope ieftine

 Spatiul, sau mai degraba spus lipsa lui, este o problema pentru multi romani. Balconul sau subsolul blocului, pentru cei mai norocosi, poate deveni neincapator de-a lungul timpului. Unde mai pui ca acestea trebuie ferite de umezeala sau de solutii ce pot afecta cauciul. 

Hotelul de anvelope a devenit cea mai la indemana solutie pentru multi romani. Iata cat te costa sa iti lasi cauciucurile de iarna sau vara intr-un astfel de loc. Le-am cautat pe cele mai ieftine!

Hoteluri de anvelope ieftine

La o simpla cautare pe Google vei gasi numeroase hoteluri de anvelope, mai ales in Bucuresti. Preturile pornesc de la 13 lei si ajung chiar si la 35 de lei pe luna.

Citeste si: Cum stiu daca anvelopele mele trebuie sa fie echilibrate?

Iata cum arata oferta unui hotel de anvelope din Capitala:

Costuri de depozitare anvelope:

12″-15″ / 4 anvelope / luna – 13,9 Lei
16″-18″ / 4 anvelope / luna – 16,9 Lei
19″-24″ / 4 anvelope / luna – 19,9 Lei

Costuri de depozitare anvelope + jante:

12″-15″ / 4 anvelope + jante / luna – 18,9 Lei
16″-18″ / 4 anvelope + jante / luna – 21,9 Lei
19″-24″ / 4 anvelope + jante / luna – 24,9 Lei

Preturile difera in functie de hotel, dar si de serviciile incluse. Exista hoteluri de anvelope care ofera aceleasi servicii la un pret de doua ori mai mare: 25 de lei pe luna pentru un set de anvelope de 13" - 22" fara jante. Daca vreti sa le depozitati cu tot cu jante trebuie sa platiti lunar 5 lei in plus.

Pentru un set de anvelope cu diametru mai mare, preturile ajung si la 35 de lei lunar. Asadar, veti plati minim 90 de lei pentru a va pastra cauciucurile la un hotel de anvelope, timp de sase luni.

Serivicii oferite de hotelurile de anvelope

Pe langa pastrarea in conditii optime a anvelopelor, multe hoteluri ofera servicii suplimentare, precum: programare prioritara la montaj, verificarea benzii de rulare, transportul din punctul de service catre hotelul de anvelope la primirea in gestiune, transportul din hotelul de anvelope catre punctul de service in momentul solicitarii predarii.

Trebuie sa mai stiti ca cele mai multe hoteluri cer o perioada minima de depozitare minima 4 -6 luni, iar pentru returnarea lor este necesara o informare prealabila de 48 de ore. 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CARE SUNT MASINILE CU CELE MAI MARI GARANTII?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter