Harta completa a statiilor de incarcare electrica din Bucuresti si restul Romaniei

Masinile electrice devin din ce in ce mai populare in tara noastra, asa ca trebuie sa stim unde se afla statiile de incarcare electrica in Bucuresti, dar si in Romania. Iata harta completa, unde iti poti incarca masina electrica in Romania!

Harta completa a statiilor de incarcare electrica din Bucuresti si restul Romaniei

Daca esti posesorul unei masini electrice sau vrei sa achizitionezi una, e bine sa stii unde sunt situate statiile de incarcare electrica. Chiar daca locuiesti in Bucuresti, credem ca e bine sa stii unde se afla statii de incarcare si in restul Romaniei.

Dupa cum bine stim, modelele Tesla, masinile plug-in hybrid, dar si alte modele electrice sunt din ce in ce mai populare, asa ca harta completa a statiilor de incarcare electrica, din Bucuresti si restul Romaniei, ne va fi de folos.

Unde poti incarca o masina electrica in Bucuresti?

Dupa cum v-ati asteptat, numarul statiilor de incarcare electrica din Bucuresti este destul de mare deoarece sunt nenumarate masini electrice (iata si 5 avantaje ale masinilor electrice). Cele mai multe statii de incarcare electrica le vom gasi in centru, aproape de Piata Universitatii. Daca veti conduce prin centru, puteti gasi o statie de incarcare pe Bulevardul Regina Maria, Parcarea Magazinului Cocor sau la Hotel Intercontinental.

Citeste si: Care sunt cele mai ieftine masini electrice din Romania pe care le poti cumpara de noi, ori second hand, de pe Autovit

Si daca ne indepartam de centru nu va fi o problema, deoarece vom gasi destule statii de incarcare electrica. De exemplu, veti gasi statii la Universitatea Politehnica, la mall-ul AFI Cotroceni, la Primaria Sectorului 1, magazinele Kaufland, Mega Image, in parcul Herastrau la Restaurantul Pescarus, Bonton Palace sau Aperitivo Bar & Lounge.

Si in parcarea publica Oltenitei veti gasi o statie de incarcare, la fel si la Daimon Wellness in Parcul Tineretului, langa Sala Polivalenta. Pe Splaiul Unirii, veti gasi 1 statie de incarcare electrica la benzinaria Mol Timpuri Noi.

Incarcarea masinii electrice la iesirile din Bucuresti

Daca va indreptati spre iesirile din Capitala, veti putea pregati masina pentru un drum lung. Daca iesiti din oras pe la targul Autovit, veti gasi o statie de incarcare la Eldrive-Icpe Solar Park si una la cladirea RENAR. In Popesti-Leordeni, exista o statie de incarcare la Nova Residence Hotel, iar daca veti iesi pe Autostrada Soarelui trebuie sa stiti ca ultimele statii de incarcare, doua la numar, sunt in cadrul magazinului IKEA.

In Pantelimon, ultima statie de incarcare este la Avia Motors Pantelimon. Daca iesiti pe autostrada A3, Bucuresti-Ploiesti, ultima statie de incarcare se afla la depozitul Penny Market.

Daca circulati pe DN1, ultima statie de incarcare la iesirea din Bucuresti, o gasiti la Hornbach Balotesti. Pe iesirea de pe Soseaua Bucuresti-Targovieste, ultima statie de incarcare este la benzinaria Mol, situata la intersectia cu centura Bucuresti. La iesirea spre Autostrada A1, Bucuresti Pitesti, ultima statie de incarcare este la Carrefour.

Statii de incarcare pentru masini electrice in Romania

Chiar daca iesiti din Bucuresti si vreti sa faceti drumuri prin tara, nu este cazul sa va impacientati, deoarece sunt destule statii de incarcare. Daca vreti sa mergeti spre munte, veti gasi statii de incarcare la Ploiesti, Campina, Sinaia, Predeal, Rasnov, Bran, Moeciu si mai ales la Brasov.

Un drum spre Ramnicu Valcea va fi fara probleme, deoarece gasiti statii de incarcare in Pitesti si Curtea de Arges. Daca va indreptati catre Craiova veti gasi statii de incarcare in Slatina si Bals.

Orase precum Cluj-Napoca, Timisoara sau Constanta ofera destule statii de incarcare, asa ca puteti merge fara nicio grija. Bineinteles, masinile electrice au si dezavantaje, iata 5 dintre ele.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!
Sursa: Audi

Newsletter