Ai uitat unde ai parcat masina? Iata cine te ajuta sa o recuperezi!

Car Parking

Ai ajuns in ultimul moment la intalnirea stabilita la mall si ai lasat masina pe un loc de parcare gasit la intamplare? Ti-ai terminat treaba si nu mai stii unde e masina? O cauti si iar o cauti si in marea de masini de toate culorile nu reusesti nicicum sa o gasesti pe a ta? Sunt sigur ca macar o data tot ai patit una ca asta. Poate fi amuzant cand citesti scenariul asta, dar cand il traiesti pe pielea ta e mai putin distractiv.

Am vesti bune pentru tine! Nu vei mai experimenta asa ceva niciodata. Cei de la Google Maps iti promit ca te ajuta sa gasesti masina pe care ai uitat unde ai parcat-o. Sigur, te poate ajuta sa iti gasesti si prietenii, insa acum vorbim despre masina lasata la voia intamplarii in parcarea de la mall.

Tot ce trebuie sa faci este sa apesi pe optiunea din meniu si pe harta vei avea o pictograma albastra cu litera P. In plus, aceasta aplicatie inteligenta iti va spune si cat timp mai poti tine masina pe locul pe care ai parcat-o. Aplicatia va fi initial disponibila doar pentru sistemele Android.

Daca ti-ai pierdut prietenul, Google Maps te ajuta cu optiunea real time location sharing, adica partajarea localizarii in timp real. Concret, in acest fel, daca iti cauti prietenul, de exemplu, acesta va primi in timp real informatia cu localizarea ta si timpul estimate pana va veti reintalni. Nimic mai simplu.

Daca ti se pare ca e un fel de Big Brother pe telefon, atunci iti spun ca poti dezactiva aceasta optiune cand nu ai chef sa fii gasit de ceilalti! Daca te intalnesti cu iubita, aplicatia asta o anunta si pe ea in cat timp ajungi la locul de intalnire. Sau invers, te anunta pe tine, in cat timp vine la tine. Tot ce trebuie sa faci pentru asta este sa apesi butonul More si apoi Share Trip si totul se rezolva. Partajarea se va incheia automat cand ai ajuns la destinatie.

Aplicatia, care pentru inceput va fi disponibila doar pentru sistemele Android, va fi actualizata, in cel mai scurt timp si pentru sistemele de operare iOS.

Important este ca Google Maps te va ajuta sa gasesti masina ratacita in parcarea de la mall, sau pe cea pe care ai uitat unde ai lasat-o intr-o parcare cu plata si in plus, iti va spune si cat timp o mai poti lasa acolo fara sa platesti taxe suplimentare.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM SE FABRICA UN BMW SERIA 4 COUPE (G22)?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter