De ce sa nu cumperi niciodata masini executate silit. Ce se intampla cu ele inainte sa fie scoase la licitatie

Periodic, apar la vanzare masini de la persoane executate silit, insa nu tot timpul este o idee buna sa cumperi aceste automobile. De ce nu e bine si ce se intampla cu aceste vehicule inainte sa fie scoase la licitatie?

De ce sa nu cumperi niciodata masini executate silit. Ce se intampla cu ele inainte sa fie scoase la licitatie

Daca planuiesti sa cumperi o autovehicul de la o persoana care este executata silit, poate ca ar fi bine sa te opresti. Iata de ce nu este o idee buna sa cumperi masini executate silit si ce se intampla cu ele inainte sa fie scoase la licitatie.

Cum sa cumperi o masina executata silit?

Trebuie sa stii ca bancile, dar si firmele de leasing, vor sa scape cat mai repede de aceste automobile asa ca daca esti decis sa cumperi o astfel de masina, vei obtine o reducere de pret destul de mare.

Citeste si: Cat ajunge sa coste un Audi, BMW, sau Mercedes-Benz recuperate de la datornici de Banca Transilvania

Pe site-urile bancilor vei gasi destul de multe masini si le poti cumpara online. Mai mult, unele dintre ele au deja pretul, insa alte companii te lasa pe tine sa fixezi pretul masinii, iar cea mai buna oferta va fi si cea castigatoare.

Nu te gandi ca oferta este limitata, pentru ca vei gasi masini de la Audi, BMW, Mercedes-Benz, Jaguar sau chiar Porsche. Bineinteles ca vei gasi si modele de la Dacia, trebuie doar sa cauti ofertele.

De ce nu e o idee buna sa cumperi masini executate silit?

Dupa cum spuneam, nu e o idee buna sa cumperi masini executate silit, iar explicatia este destul de simpla. Inainte de a fi recuperate, cei care folosesc aceste masini au tendinta sa le strice. Chiar daca nu vei gasi urme vizibile, 90% din masinile care au fost recuperate de banci sau firmele de leasing au fost abuzate, iar pe acei soferi nu i-a mai interesat absolut nimic.

Totodata, proprietarii varsa cu intentie apa sau cafea prin masina, o murdaresc, le rup diferite circuite, le schimba jantele cu unele de tabla pentru a le vinde pe cele originale sau schimba diverse piese de la motor ori din interior. Proprietarii par sa urmeze motto-ul: daca eu n-o mai am, atunci sa n-o foloseasca nimeni!

Daca te vei uita atent pe anunturile cu masini executate silit, vei vedea ca acestea sunt pline de zgarieturi, au oglinzile laterale sparte sau lipsesc cu desavarsire, parbrizul este crapat sau au diverse indoituri. Chiar daca pretul este bun, nu uita ca o sa mai cheltui o suma destul de mare pentru a repara aceste masini. Asa ca, degeaba are un pret mic, daca masina nu este intr-o stare chiar atat de buna si nimeni nu liciteaza pentru ea!

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter