Cum poti sa iei o benzinarie Mol in sistem franciza daca esti antreprenor si ai niste bani pusi deoparte

Romanii cu spirit de afaceristi sunt chemati sa se alature unuia dintre cei mai importanti jucatori de pe piata carburantilor de la noi din tara.

Cum poti sa iei o benzinarie Mol in sistem franciza daca esti antreprenor si ai niste bani pusi deoparte

MOL Romania, unul dintre cei mai mari jucatori din industria petroliera de la noi, isi cauta acum noi colaboratori. Romanii cu spirit de afaceri sunt invitati sa se alature companiei.

Ce conditii trebuie sa indeplinesti ca sa iei o benzinarie Mol in sistem franciza

Grupul Mol este intr-o continua expansiune in tara noastra, iar noi benzinarii se adauga portofoliului companiei in fiecare an. Acestea sunt preluate apoi de antreprenori in sistem franciza, insa selectarea acestora este un proces extrem de laborios. Cei care doresc sa preia o astfel de afacere trebuie sa indeplineasca o serie de conditii, la care compania tine extrem de mult.

Astfel, doritorii trebuie sa dispuna de capital propriu pentru finantarea afacerii, sa depuna o scrisoare de garantie bancara, sa aiba experienta manageriala de cel putin trei ani precum si aptitudini antreprenoriale si experienta relevanta in vanzarea cu amanuntul si motivarea echipelor.

Citeste si: Cati bani castiga, de fapt, un angajat la benzinariile Mol

Un aspect extrem de important este faptul ca inclusiv agentii de la care Mol a cumparat benzinariile respective isi pot depune dosarul pentru administrare, precum si fostii lor angajati, daca indeplinesc cerintele de preselectie.

Grupul Mol, afaceri de 2.5 miliarde de dolari in 2019

La finalul anului trecut, grupul Mol a anuntat un rezultat operational de aproape 2.5 miliarde de dolari la nivel global. In comunicatul companiei se arata faptul ca rezultatele au depasit asteptarile de la inceputul anului, insa rezultatele au adus o scadere a cifrei de afaceri de 9 procente fata de anul anterior.

Acest din urma aspect s-a datorat scaderii pretului petrolului la nivel mondial, care a obligat compania sa scada de asemenea preturile la pompa.

In acelasi comunicat, grupul Mol estima un rezulat similar si pentru anul 2020, asta insa inainte de razboiul de pe piata petrolului care a dus la scaderea pretului carburantilor cu aproape un leu. De asemenea, inainte de izbucnirea epidemiei globale de coronavirus, care a obligat compania sa inchida mai bine de jumatate din punctele sale de vanzare din toata Europa.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter