Cum inchiriezi masini electrice in Romania fara batai de cap si la preturi prietenoase

Cum inchiriezi masini electrice in Romania fara batai de cap si la preturi prietenoase

Mașinile electrice reprezintă viitorul pentru multe companii, dar prezentul pentru Caroutis.com! Caroutis este prima companie din România care le oferă clienților săi posibilitatea de a alege mașina dorită din flota de autovehicule electrice. Cu peste 10 ani de experiență și o echipă tânără gata să te ajute cu rapiditate și profesionalism, Caroutis te așteaptă în cele mai importante orașe din România să te conectezi la viitor.

Ce masini electrice poti inchiria?

Cauți mașini electrice de închiriat? Atunci trebuie să știi asta: Caroutis a selectat, cu mare atenție, peste 20 de modele de vehicule electrice BMW i3 și Nissan Leaf și ți le pune la dispoziție atât pe termen scurt, cât și pe perioade medii sau chiar lungi. Dacă vrei o mașină care să atragă atenția, să te ducă rapid dintr-un loc în altul, dar care să fie prietenoasă cu mediul înconjurător, atunci mașinile electrice puse la dispoziție de Caroutis sunt alegerea perfectă.

Fie că îți dorești un BMW i3 pentru că te atrage designul futuristic și atent la detalii, fie că vrei să conduci un Nissan Leaf, desemnată mașina anului, în momentul lansării primului model, în 2011, la Caroutis ai de unde alege mașina perfectă pentru tine, dar și pentru ceilalți.

De ce sa inchiriezi masini electrice?

Ai 100% calitate, siguranță și rapiditate și zero emisii de carbon cu mașinile electrice pe care ți le punem la dispoziție, iar autonomia zilnică poate ajunge chiar și la 260 de kilometri. În plus, mașinile electrice te scutesc de mersul în benzinărie, de mirosurile neplăcute de benzină și motorină și îți oferă posibilitatea chiar de a-ți reîncărca bateria la tine acasă.

Indiferent dacă ești persoană fizică sau dacă reprezinți o afacere, oferta auto de mașini electrice de la Caroutis este pregătită pentru a-ți duce planurile la destinație și chiar pentru a-ți întrece așteptările. Profită și tu de avantajele tehnologiilor electrice și pornește la drum cu Caroutis!

 

VIDEOCLIPUL ZILEI