Cum arata un Audi A4 cu 1.000.000 de kilometri la bord. VIDEO

Acest Audi A4 cu 1 milion de kilometri la bord ascunde o poveste emotionanta despre o performanta spectaculoasa, dar si despre un vis implinit.

Cum arata un Audi A4 cu 1.000.000 de kilometri la bord

Unul dintre cei mai pasionati soferi de Audi are o poveste cu totul speciala. Se numeste Laurent Desmarre, locuieste in Le Mans, Franta, si este proprietarul unui model A4. Pentru el, masina este mai mult decat un obiect, este un partener pe care a putut conta mereu, cu care a parcurs nu mai putin de 999.0000 de kilometri. Putin l-a despartit de a-si vedea visul cu ochii: 1 milion de kilometri parcursi.

Laurent a avut mai multe modele Audi in viata sa, avand necesitatea deplasarii intr-o varietate mare de piesaje. El a povestit cu mandrie ca se afla la poalele unui munte pe drumul inzapezit si el a fost unicul ce a putut urca, datorita capacitatilor tractiunii integrale quattro.

Citeste si: Cu cat se vinde o Dacia Logan cu aproape un milion de kilometri la bord

Mai mult decat atat, Laurent este si un fan al cursei de la Le Mans, ce are loc anual in luna iunie pe circuitul cu acelasi nume. A fost spectator an de an, inca de cand era copil si mergea descult pentru a urmari renumita cursa. Cea mai mare dorinta a lui era sa treaca bariera de 1.000.0000 de km pe renumitul circuit, iar Audi i-a venit in ajutor!

 

Povestea unui Audi A4 cu 1 milion de kilometri la bord

Contactati de fiul barbatului, cei de la Audi s-au gandit sa ii ofere un cadou special drept multumire pentru increderea pe care a acordat-o brandului, dar si pentru a-i indeplini visul de a parcurge 1 milion de kilometri cu masina sa.

Asadar, producatorul german a decis sa ii duca autovehiculul pe legendara pista a cursei de la Le Mans. Aflat la o varsta inaintata, Laurent nu si-a mai putut conduce masina, insa a avut cine sa o faca in locul lui: francezul Benoit Tréluyer, triplu campion a celei mai cunoscute curse de anduranta din lume. Nu a condus el, dar a stat in dreapta, iar experienta a fost una fabuloasa. 

Iata cum Audi i-a indeplinit visul lui Laurent intr-un mod cu totul emotionant. Vedeti mai jos filmul acestei povesti!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter