Cum arata istoricul unei masini cu 700.000 de kilometri dati inapoi de samsari. FOTO

Cum arata istoricul unei masini cu 700.000 de kilometri dati inapoi de samsari. FOTO

Stim cu totii ca trebuie sa ne ferim de samsari, insa astazi am decis sa va aratam cum arata istoricul unei masini care are peste 700.000 de kilometri parcursi.

Pe site-urile auto s-ar putea sa gasiti masina ideala. La prima vedere arata impecabil si se vinde la un pret bun, insa la o cautare mai amanuntita s-ar putea ca lucrurile sa nu stea chiar asa.

Samsarii castiga enorm de pe urma naivitatii romanilor si nu putine sunt cazurile cand proprietarii descopera ca masina abia cumparata are kilometri dati inapoi sau ca starea de functioare nu este chiar cea prezentata de vanzator.

Acesta este si cazul unui Audi A6 S Line, in stare „impecabila”. Conform anuntului de pe autovit.ro, exemplarul este echipat cu un motor de 2 litri, diesel, ce dezvolta 170 de cai putere, cu norma de poluare Euro 5. Cutia de viteze este manuala, tara de origine este Germania, iar culoarea in care se prezinta este alb.

Anul de fabricatie este 2009 si, potrivit vanzatorului, masina are 215.000 de km parcursi, „absolut reali verificabili”.

Doar ca informatiile oferite pe site sunt complet diferite de cele reale. Masina are kilometrajul dat inapoi, desi samsarul sustine total altceva.

Istoricul unei masini cu 700.000 de kilometri dati inapoi

Cum arata istoricul unei masini cu 700.000 de kilometri dati inapoi de samsari

Contra cost, puteti verifica online istoricul masinii pe care aveti de gand sa o cumparati. Aveti nevoie doar de seria de sasiu.

Citeste si: Ce tepe mai dau samsarii? Iata-le pe cele mai des intalnite!

Folosind aceasta aplicatie, cei de la 99 Vehicles au verificat istoricul acestui autovehicul si au publicat informatiile pe contul lor de Youtube.

Din pacate, situatia este similara cu a altor multe alte autovehicule second-hand, aduse din Germania. Kilometrajul estimat al acestui Audi A6 S Line Plus este de 417.783 kilometri, nicidecum 215.000 km asa cum se prezinta pe site-ul auto.

Autovehiculul a mai fost scos la vanzare in 2019, cu 7.950 de euro. Acum se vinde cu 1.500 de euro in plus.

Aceasta este insa doar unul dintre exemplele in acest sens. In acelasi videoclip de Youtube se arata ca doar doua masini au impreuna un milion de kiometri dati in apoi. O realitate cutremuratoare si, din pacate, masinile second-hand raman singura optiune a romanilor. 

Asadar, doar o verificare temeinica asupra autovehicului, inainte de a o cumpara, va fereste de tepe!

VIDEOCLIPUL ZILEI