CNAIR anunta noi puncte de control a rovinietei. Unde vor fi amplasate

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anuntat ca a pus in functiune noi camere de control a rovinietei.

CNAIR anunta noi puncte de control a rovinietei. Unde vor fi amplasate

Incepand de joi au intrat in actiune sase noi puncte de control al rovinietei, acestea fiind amplasate in zona punctelor de trecere a frontierei Zimnicea, Turnu Magurele, Foeni, Moravita, Jimbolia si Vama Veche. Astfel, intreg sistemul control al rovinietei a ajuns sa fie compus din 92 de camere pe suprafata intregii tari.

Soferii sunt sfatuiti să verifice valabilitatea rovinietei inainte de a utiliza reteaua de drumuri de pe teritoriul Romaniei.

Amenda pentru lipsa rovinietei, in cazul autoturismelor, poate fi intre 250 si 500 RON. Pentru celelalte categorii de vehicule, amenda creste proportional cu marimea acestuia.

Pentru a veni in sprijinul utilizatorilor, CNAIR a pus la dispozitia acestora, pe portalurile web www.cnadnr.ro (sectiunea Verificare Rovinieta) si www.erovinieta.ro un instrument prin care se poate verifica valabilitatea rovinietei, prin introducerea datelor vehiculului (numar de inmatriculare, numar de identificare).

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM ITI DAI SEAMA CA AI O CUTIE DE VITEZE DEFECTA?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter