CNAIR a scos la licitatie contractul pentru Soseaua de Centura a municipiului Tg. Jiu

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a scos la licitatie contractul pentru finalizarea constructiei variantei ocolitoare a municipiului Targu Jiu.

Anuntul a fost publicat pe platforma electronica destinata achizitiilor publice (SICAP), iar termenul limita pentru depunerea ofertelor este 23 iulie. Se anunta un proiect cu adevarat de anvergura. Lungimea totala a tronsonului care va fi executat este de aproximativ 20 de kilometri si prevede 3 noduri rutiere, 2 intersectii giratorii, 4 poduri și 8 pasaje.

Valoarea estimata a lucrarilor este de 207.096.195,90 lei (adica aproximativ 43.5 milioane de euro), plus TVA. Perioada minima de garantie a lucrarilor va fi de minim 5 ani, dar poate fi majorata pana la 7 ani.

Cand lucrarile vor fi gata, accesul pe aceasta varianta se va face din DN 66 (E79), de la km 69+800 (kilometraj pe DN 66), atat catre est (14,909 km), cat și catre vest (5,078 km).

Potrivit proiectului initial, varianta ocolitoare a municipiului Targu Jiu ar fi trebuit sa fie gata inca din luna octombrie 2016 si fusese evaluat la 151 de milioane de lei. A fost executat mai putin de jumatate din acesta. Ulterior, totul a fost stopat din motive care nu au fost facute publice, iar contractul cu firma constructoare a fost reziliat.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter