Circulatia pe Transalpina, inchisa in weekend pentru etapa a saptea a CN de Viteza in Coasta

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntat ca circulatia va fi inchisa in weekend pe Transalpina, cu ocazia competitiei "Cupa Gorjului".

Cupa Gorjului

Potrivit anuntului facut de CNAIR, circulatia va fi inchisa sambata si duminica pe DN 67C (Transalpina), sectiunea dintre Novaci si Ranca (km 16+000 - km 23+000), in vederea desfasurarii concursului de automobilism sportiv “Cupa Gorjului".

In ziua de sambata, restrictiile vor fi impuse intre orele 8:00-13:00, respectiv 14:00-19:00, iar duminica intre orele 8:00-12:30 si 13:30-19:00.

Cupa Gorjului face parte din Campionatul National de Viteza in Coasta, reprezentand etapa a saptea a sezonului. Editia din acest an stabileste un nou record de inscrieri, in total 87 de piloti urmand sa ia startul. Traseul are o lungime de putin peste 5 kilometri, iar diferenta de nivel dintre start si finish este de 342 de metri.

Sambata, in prima parte a zilei, sunt programate mansele de recunoasteri, iar dupa amiaza vor avea loc antrenamentele cronometrate. Duminica sunt programate mansele de concurs.

Competitia de pe Transalpina ar putea insemna finalul luptei pentru titlul national. Cu cinci victorii si un loc 2, Mihai Leu (Ferrari 458 Challenge) mai are nevoie doar de cinci puncte pentru a-si adjudeca trofeul.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter