Cele mai performante anvelope de vara pentru anul 2020

Pentru ca vara se apropie, am decis sa vedem care sunt cele mai importante anvelope de vara pentru anul 2020. Iata ce poti lua in calcul pentru masina ta.

Cele mai performante anvelope de vara pentru anul 2020

Anvelopele tind adesea să fie trecute cu vederea în marea ierarhie a echipamentelor vehiculului. Sigur, cumpărăm noi anvelope atunci când cele vechi sunt uzate și facem o înlocuire regulată sezonieră, dar cei mai mulți dintre noi nu reușim să ne dăm seama cât de vitale sunt aceste componente.

Anvelopele îți asigură tracțiunea mașinii și o menține fermă pe pământ, oricât de repede ai alerga. Cele mai bune anvelope de vară îți vor permite să controlezi vehiculul chiar și în caz de avarie a motorului sau a frânei. Dar, după cum poate știi, nu toate anvelopele sunt la fel, iar achiziționarea unui produs de joasă calitate poate pune în pericol serios siguranța ta și a familiei tale.

Pentru ca tu să fii pregătit vara aceasta îți facem o listă cu cele mai importante aspecte de luat în calcul atunci când trebuie să cumperi o anvelopă de vară nouă și două din cele mai performante anvelope de vară pentru anul acesta.

La ce să fim atenți când dorim să cumpărăm anvelope noi, care sunt aspectele importante pe care trebuie să le luăm în calcul:

-        Ce fel de anvelope ai nevoie: de vară, iarnă sau all season

-        Capacitatea de încărcare

-        Dimensiunea anvelopelor

-        Confortul

-        Modelul de rulare

Ne-am gândit să îți prezentăm câteva dintre cele mai bune anvelope de vară în sezonul acesta pentru ca tu să fii informati și să îți poți alege modelul potrivit pentru mașina ta:

Michelin Pilot Super Sport

În lumea anvelopelor premium Michelin a fost întotdeauna regele incontestabil. Această anvelopă servește doar ca dovadă că moștenirea producătorului francez este intactă, iar viitorul faimosului Michelin arată încă strălucitor.

Ei bine, așa cum sugerează și denumirea, aceasta este o anvelopă proiectată pentru performanță realizată în principal pentru vehiculele sportive. Anvelopa de vară Michelin Pilot Super Sport funcționează impecabil, asigurând o tracțiune excelentă și o performanță de direcție și mai bună. Oferă de asemenea o durată de viață foarte mare, de până la 128000 km.

Ce impresionează pe majoritatea dintre șoferi este modul în care anvelopele reușesc să frâneze și în cele mai dificile situații. Anvelopa de vară Michelin a fost intens comparată și analizată cu alte anvelope, în special s-a comparat distanța de frânare pe aceeași mașină cu diferite modele de anvelope, printre care și Michelin. Michelin și-a depășit concurenții ceea ce era de așteptat deoarece aceste anvelope au fost realizate de o echipă excepțională, cu multă experiență, fiind aceeași care lucrează pentru Le Mans.

Deci, aceste anvelope sunt excelente dar, sunt concepute pentru un cerc foarte mic de proprietari de mașini sport.

Care sunt punctele forte al anvelopei:

-        O aderență excelentă pe suprafețele umede

-        Oferă o manevrabilitate foarte mare

-        Durată de viață lungă, combinată cu o garanție excepțională

-        În ciuda performanțelor excepționale, anvelopele sunt surprinzător de silențioase

Pirelli P Zero High Performance

La fel ca și în cazul anvelopei de vară Michelin Pilot Super Sport, Pirelli P Zero High Performance este una din cele mai performante anvelope de vară existente în acest sezon.

Este o anvelopă de vară foarte bine proiectată, construită pentru tot felul de terenuri și condiții meteorologice. Chiar dacă conduci mașina pe un drum accidentat și umed, nivelul de control pe care îl vei păstra va fi în continuare impresionant.

Modelul asimetric al anvelopei va ține mașina fermă pe pământ chiar și în timpul unor viraje periculoase. Anvelopa este realizată în special pentru vehicule puternice, din categoria SUV-urilor.

Care sunt punctele forte al anvelopei:

-        Mai ieftină decât unii dintre concurenții direcți

-        Performanță solidă pe tot felul de terenuri

-        Anvelopele prezintă o tracțiune bună chiar și pe asfalt umed

-        Direcție fără efort

Aceste anvelope sunt doar câteva din cele mai performante anvelope de vară pentru acest sezon. Pentru a alege anvelopa care să ți se potrivească trebuie să fii atent la caracteristicile importante pentru tine și nevoile mașinii tale.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter