Ce se intampla cu reprezentantele Audi, BMW, Mercedes-Benz sau Dacia. Ce program vor avea acestea

Romania traieste vremuri grele pe timpul pandemiei cu Coronavirus (COVID-19), asa ca dealerii auto incearca sa se adapteze. Ce program au reprezentantele Audi, BMW, Mercedes-Benz sau Dacia?

Ce se intampla cu reprezentantele Audi, BMW, Mercedes-Benz sau Dacia. Ce program vor avea acestea

Cu toate ca vanzarile au scazut, dealerii auto incearca sa treaca peste criza care a cuprins Romania din cauza pandemiei cu Coronavirus (COVID-19). Si totusi, ce se intampla cu reprezentantele Audi, Mercedes-Benz, BMW sau Dacia? Ce program au acestea?

Porsche Bucuresti Vest 2 – dealer Audi

Cei ce sunt in cautarea unui model Audi si vor sa arunce o privire peste masinile disponibile in aceasta reprezentanta, pot vizita Porsche Bucuresti Vest 2 – dealer Audi, situat pe soseaua de centura DNCB 52, in Chiajna.

Citeste si: Cele mai sigure masini din lume. Topul actualizat pentru 2020

Aceasta reprezentanta este deschisa intre orele 8-18, iar pe pagina de Facebook suntem anuntati ca in aceasta perioada s-au luat toate masurile necesare pentru igienizarea spatiilor de primire si de lucru. Totusi, daca nu aveti „curajul” sa vizitati showroom-ul, ii puteti contacta telefonic la 021.203.12.21 sau pe pagina de Facebook Porsche Bucuresti Vest 2.

Automobile Bavaria – dealer BMW

Daca Audi nu te atrage, sigur vei vrea sa arunci o privire peste noile modele de la BMW. Bineinteles, pentru asta vei vizita una dintre reprezentantele Automobile Bavaria.

Pe pagina de Facebook, suntem anuntati ca in timpul pandemiei cu Coronavirus (COVID-19), programul de lucru cu clientii s-a modificat temporar. Astfel, puteti vizita unul dintre showroom-uri de luni pana vineri intre orele 8-17, iar sambata este inchis.

Daca vreti sa ii contactati, numarul de telefon este 021.200.62.63 sau puteti intra pe website-ul bmw-bavaria.ro

Autoklass – dealer Mercedes-Benz

Pentru a cumpara un model Mercedes-Benz, trebuie sa vizitati unul dintre showroom-urile Autoklass. Pe pagina de Facebook, acestia au anuntat ca au luat toate masurile necesare pentru a se asigura ca serviciile si produsele sunt furnizate la cele mai inalte standarde de calitate si igiena.

Nu avem detalii despre program, insa ii puteti contacta la telefon 0317.133.333 sau pe adresa de email office@autoklass.ro.

Auto Cobalcescu – dealer Dacia

Daca sunteti in cautarea unui model autohton Dacia, showroom-ul Auto Cobalcescu este deschis de luni pana vineri intre orele 8:30 – 17:30 sau ii puteti contacta la telefon 0374.102.300.

O oferta interesanta a acestui dealer este igienizarea gratuita la orice lucrare de intretinere mecanica pentru masina dumneavoastra.

Mai mult, acestia ne anunta pe pagina de Facebook faptul ca s-a dat startul la Programul Rabla 2020, asa ca daca vreti sa achizitionati o masina noua ii puteti contacta sau vizita la showroom-ul de pe Splaiul Unirii nr. 311.

Nu uitati ca la acelasi showroom puteti vedea si modele de la marci ca Renault sau Nissan.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CELE MAI SCUMPE 7 MASINI DIN ISTORIE
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter