Ce salariu are un sofer de maxi taxi

Soferii de maxi taxi sunt la mare cautare, chiar si in aceasta perioada de criza. Iata ce salariu incaseaza lunar un conducator auto pe microbuz.

Ce salariu are un sofer de maxi taxi

Site-urile de recrurari abunda in oferte de munca pentru soferii de microbuz, atat in Bucuresti, cat si in celelalte orase ale tarii.

Desi nu este o meserie deloc usoara, avand in vedere responsabilitatile pe care le implica, precum si riscurile la care se supun, meseria de sofer de maxi taxi are si numeroase avantaje. Sunt la mare cautare chiar si in perioade mai grele. In plus, salariile sunt satisfacatoare.

 

Cat castiga pe luna un sofer de maxi taxi

Conform site-urilor specializate, un sofer de maxi taxi din Bucuresti castiga, pe luna, in jur de 33000 de lei, in timp ce un sofer din Constanta, spre exemplu, ajunge sa primeasca la final de luna aproximativ 3000 de lei. Salariul depinde insa de companie, de experienta soferului, dar si de responsabilitatile acestuia.

Si serviciile de curierat au scos la concurs mai multe posturi de soferi. Salariul incasat de un sofer de la Fan Curier este in medie de 2500 de lei, in functie de experienta angajatilor. Asadar, un curier fara experienta castiga in jur de 2000 de lei plus tichete de masa in valoare de 300 del lei, iar un curier cu peste 5 ani de experienta ajunge sa castige chiar si 4000 de lei lunar, iar salariul poate creste in functie de performante, conform undelucram.ro.

 

Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a fi sofer pe maxi taxi

Meseria de sofer pe maxi taxi presupune transportarea persoanelor de la/la punctele prestabilite sau cele stabilite de acestea pe parcursul cursei.

Soferii de maxi taxi poate conduce un autovehicul cu maxim 8+1 locuri detinand un permis categoria B. In cazul in care microbuzul este mai mare, conducatorul necesita permis auto categoria D. In plus, pentru transport persoane este nevoie si de obtinerea unui certificat. 

Citeste si: Ce salariu are, de fapt, un sofer la Posta Romana

Soferul pe maxi taxi trebuie sa indeplineasca anumite conditii:

- sa nu aiba antecedente penale;
- sa posesor carnet de conducere categoria d;
- studii medii;
- abilitati de lucru in conditii de stres;
- seriozitate;
- sociabil;
- spirit de echipa;
- capacitate de adaptare in diferse situatii;

 

 

 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM ITI DAI SEAMA CA AI O CUTIE DE VITEZE DEFECTA?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter