Ce salariu are un sofer care distribuie piese auto la service-urile din Bucuresti

Meseria de sofer este una solicitanta, insa la mare cautare in orice domeniu. Iata ce salariu are un sofer care distribuie piese auto la service-urile din Bucuresti.

Ce salariu are un sofer care distribuie piese auto la service-urile din Bucuresti

Cerintele si responsabilitatile unui sofer care distribuie piese auto

Responsabilitatile soferului este de a livra comenzile de piese auto catre clientii companiei din Bucuresti si zonele limitrofe, respectarea orarului de livrari marfa si incasarea contravalorii.

Soferii care distribuie piese auto la service-urile din Bucuresti trebuie sa indeplineasca cateva cerinte:
- Educatie – studii medii finalizate
- Experienta in distributie – minim 1 an
- Permis de conducere cat. B
- Fara cazier judiciar
- Persoana responsabila, implicata si flexibila
- Cunostinte solide de legislatie rutiera
- Cunostinte primare de operatiuni financiar-contabile (emitere chitante si incasare de bani)

Citeste si: Ce salariu are, de fapt, un mecanic auto la o reprezentanța Audi, Mercedes-Benz sau BMW

Salariul unui sofer care distribuie piese auto

In ceea ce priveste salariul, un sofer care distribuie piese auto la service-urile din Bucuresti castiga in jur de 3.000 de lei. Salariile variaza insa in functie de experienta sau de vechimea in companie. Multi angatatori ofera si tichete de masa sau bonusuri, ce rotunjesc veniturile.

Prin comparatie, un distribuitor de piese auto castiga in Anglia un salariu net de 2250 de lire. Potrivit anuntului publicat pe un site de recrutari, soferul trebuie sa aiba permis de conducere categoria B si sa nu fi avut antecedente rutiere grave. Varsta minima este de 18 ani, iar cea maxima 58 de ani.

Programul de lucru este de 8 ore pe zi, cu posibilitatea de a lucra in weekend, cate 4 ore. Compania pune la dispozitia soferului cazare gratuita si plata asigurarilor sociale.

Daca sunteti in cautarea unui loc de munca, trebuie sa stiti ca domeniul influenteaza destul de mult si salariul. Spre exemplu, un sofer de maxi taxi castiga tot in jur de 3000 de lei, in timp ce un sofer la Posta Romana primeste lunar aproximativ 2200 de lei.

Un job ceva mai flexibil, dar care va poate aduce venituri frumusele, este cel de curier la Glovo. In anunturile postate de Glovo, pe site-urile de specialitate, acestia spun ca un curier poate castiga intre 3000 si 6000 de lei, in functie de orele lucrate.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter