Ce probleme vei avea daca iti cumperi o masina care a fost taxi in trecut

Multe persoane au cumparat masini care au fost taxi in trecut si din cauza samsarilor, habar nu au avut de aceste lucruri. Totusi, este important sa eviti astfel de masini, iar daca vrei sa cumperi una de bunavoie trebuie sa stii ce probleme au.

Ce probleme vei avea daca iti cumperi o masina care a fost taxi in trecut

Sa cumperi o masina care a fost taxi de bunavoie si nesilit de nimeni este un lucru destul de curajos, deoarece vorbim despre o masina cu un grad de uzura foarte ridicat.

Pe de alta parte, sunt multe persoane care au cumparat astfel de masini de la samsari si habar nu au avut. Dupa un timp, probleme au inceput sa apara si piesele au cedat rand pe rand. Iata ce probleme vei avea daca te decizi sa cumperi o masina care a fost taxi in trecut.

De ce trebuie sa eviti sa cumperi o masina care a fost taxi

Dupa cum am spus mai sus, gradul de uzura extrem de ridicat la aceste masini le face destul de paguboase pentru viitorii clienti. Cu toate ca de afara masina poate sa arate impecabil si sa se conduca foarte bine, trebuie sa stiti ca sutele de mii de kilometri isi vor spune cuvantul.

Citeste si: Cati kilometri dau, de fapt, inapoi samsarii atunci cand ”masluiesc” o masina second-hand. Care este media?

Ganditi-va ca majoritatea masinilor care au fost taxi au minimum 200.000 de kilometri cu cel de-al doilea motor! Vorbim despre masini care au fost conduse aproape non stop, de multe ori in cele mai aglomerate orase.

Ce nu stiu multi dintre cumparatori este ca modele precum Mercedes-Benz, care au fost folosite ca si taxi, au trenul de rulare ranforsat, iar costurile de intretinere vor creste. Schimbul unei bucsi sau al unui pivot nu mai este atat de simplu si va costa mult mai mult decat la o masina normala. Daca vrei neaparat o masina premium poti vedea si care sunt top 5 automobile second hand ieftine care te fac sa pari bogat!

Ce probleme au masinile folosite ca taxi

In primul rand, vorbim despre corodarea sau strambarea suspensiei. Ganditi-va ca uzura suspensiei este majora, pentru ca masina a transportat mii de oameni si bagaje printr-un oras aglomerat, a trecut de milioane de ori peste denivelari si a fost incarcata pana la refuz de foarte multe ori.

Atunci cand problemele la suspensie vor aparea, va trebui sa scoti din buzunar peste 1.500 de euro pentru a o repara, asa ca nu credem ca merita sa o cumperi cu un pret mic, pentru a o repara in viitorul apropiat.

Probleme la motor pot aparea oricand, deoarece masinile au foarte multi kilometri la bord. Fii foarte atent atunci cand inspectezi motorul pentru a vedea daca exista eventuale pete de ulei. Cu toate ca samsarii ascund orice defectiune, este posibil ca urmele de ulei sa persiste.

La interior, problemele care vor aparea sunt legate de geamurile electrice, care si ele au fost folosite de sute de mii de ori. Mai mult, partea electrica a masinii este predispusa la defectiuni datorita uzurii la care a fost supusa. Nu ar fi rau ca atunci cand te decizi la o masina second hand, sa stii si care sunt cele mai fiabile masini la mana a doua!

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter