Ce fel de jante sunt recomandate de BMW sa folosesti pe timpul iernii

Sezonul rece se apropie, asa ca trebuie sa ne pregatim masina pentru iarna. Daca esti posesorul unui model BMW, nu ar fi rau sa stii ce fel de jante sunt recomandate de producatorul german pentru a le folosi pe timpul iernii.

Ce fel de jante sunt recomandate de BMW sa folosesti pe timpul iernii

Chiar daca in ultima perioada nu am avut parte de zapezi atat de mari, echiparea corespunzatoare a unui automobil ramane obligatorie. Daca esti fericitul posesor al unui BMW, o sa iti aratam ce fel de jante sunt recomandate de producatorul gemena, pentru a le folosi pe timpul iernii.

Ce jante recomanda BMW sa folosesti pe timpul iernii?

Rotile de iarna produse de BMW nu numai ca au fost dezvoltate special pentru masina ta, dar designul lor trebuie sa se integreze perfect. Fiecare model BMW se comporta in mod diferit, asa ca fiecare are nevoie de proprietati diferite ale jantelor. Acestea sunt concepute special pentru a se potrivi masinii tale.

Citeste si: Care sunt, de fapt, diferentele dintre BMW Ursulet si BMW Pisicuta

Nu credem ca mai este nevoie sa spunem ca o temperatura de sub 7 grade, fie ca e noapte sau zi, este semnalul pe care il asteptam pentru a schimba anvelopele de vara cu cele de iarna. Doar anvelopele fabricate din material special pot garanta o distanta de franare optima.

Bineinteles, si modelul anvelopei este extrem de important pentru ca cele de iarna vin cu o structura lamelara spciala, care se traduce printr-o distanta de franare redusa si mai multa siguranta.

Trebuie sa mai stiti ca jantele de iarna oferite de BMW nu sunt disponibile in toate dimensiunile, asa ca daca sperati la jante mari nu o sa le gasiti. Siguranta este mai importanta si nu uitati faptul ca jantele mari se pot indoi mult mai repede in gropile sau bordurile ascunse de zapada.

BMW mai spune ca jantele speciale de iarna sunt dezvoltate in colaborare cu producatorii de anvelope, tocmai pentru a iti oferi siguranta de care ai nevoie, la accelerare, franare si in curbe. O sa observati ca sunt multe modele de jante vopsite in culoarea neagra, tocmai pentru ca pe timp de iarna jantele se murdaresc mult mai repede si nu vrei sa iti bati capul cu spalatul acestora.

Accesorii pentru jantele de iarna de la BMW

BMW nu se opreste aici, asa ca acestia mai au la vanzare si diverse accesorii, create special pentru rotile de iarna. De exemplu, cei care vor sa aiba grija de rotile lor pe perioada verii, isi pot cumpara huse speciale marca BMW, marcate cu pozitia pe care roata o are pe masina si cu un maner pentru a fi transportate mai usor. Husele costa 100 de euro per set.

Si pentru ca vrei ca acestea sa nu poata fi furate de pe masina, BMW ofera si prezoane speciale, iar acestea pot fi desfacute doar cu un adaptor special. Pretul acestora porneste de la 70 de euro.

Nu in ultimul rand vorbim si despre celebrul logo care poate primi si un spinner, adica pot avea acelasi efect ca si la Rolls-Royce, unde sigla nu se misca in acelasi timp cu roata. Acest logo se poate monta pe rotile ale caror cerc are un diametru intre 112 mm si 120 mm. Diametrul logo-ului BMW este de 56 mm. Pretul a patru logo este de 100 de euro.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter