Cat costa scoala de soferi in 2020 si care este topul companiilor din Bucuresti in functie de pret

Alegerea unei scoli de soferi nu este o operatiune deloc simpla, mai ales in Bucuresti unde companiile se intrec in oferte pentru a-i ademeni pe viitorii soferi. Desi de multe ori pretul este cel care dicteaza, exista si alte lucruri de care ar trebui sa tineti cont atunci cand alegeti un instructor auto.

Topul scolilor de soferi din Bucuresti in functie de pret

Cei mai multi viitori soferi sunt interesati de alternativele ieftine si de zona in care locuiesc, insa aveti in vedere si parcul auto al scolii sau pregatirea instructorilor auto. O scoala de soferi de succes trebuie sa aiba o rata de promovabilitate ridicata.

 

Topul scolilor de soferi din Bucuresti

Pe site-ul ODAT.ro, site recomandat chiar de DRPCIV, veti gasi o lista in care sunt prezentati cei mai buni instructori auto autorizati, in functie de judetul in care acestia isi desfasoara activitatea.

Iata care primele cinci cele mai performante scoli de soferi din Bucuresti, conform acestei surse: Dinu 2000 Old SRL, SC Motorrad SRL, SC Adi Moto Team, Sc Iancu Star SRL, SC Autosport Driving Center SRL.

E de la sine inteles ca topurile difera de la un site la altul. Spre exemplu, si pe topscoliauto.ro veti gasi un alt clasament al scolilor de soferi din Bucuresti.

Una dintre scolile de soferi care se gasesc pe ambele site-uri este SC Motorrad SRL, care in 2019 a avut o rata de promovare de 84%, adica 2940 de admisi din cei 3469 de candidati examinati. Pretul este ceva mai piperat. Mai exact, 1850 lei, insa se accepta si plata in rate. 

 

Cat te costa scoala de soferi in 2020

In ceea ce priveste preturile, acestea pornesc de la 1.000 de lei si pot ajunge chiar si pana la 2.200 de lei, in functie de masina pentru care opteaza candidatul. Mergem mai departe si vorbim despre categoria A (AM, A1, A2, A), caz in care taxa poate varia intre 1.000 si 1.400 de lei.

Spre exemplu, pentru categoria B, viitorii soferi vor plati minim 900 de lei reprezentand scolarizarea si 89 de lei contravaloarea permisului de conducere. Cei care isi doresc o sedinta de perfectionare, vor scoate din buzunare 150 de lei pentru 100 de minute.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter