Cat costa sa-ti inchiriezi o autorulota si ce alte taxe suplimentare vei ajunge sa platesti

Pandemia de coronavirus (Covid-19) a schimbat radical modul in care oamenii isi fac vacantele, asa rulotele par sa revina la moda. Iata cat costa sa inchiriezi o autoruloata si ce taxe suplimentare vei ajunge sa mai platesti.

Cat costa sa-ti inchiriezi o autorulota si ce alte taxe suplimentare vei ajunge sa platesti

Lumea a fost zdruncinata de pandemia de coronavirus (Covid-19), iar cel mai afectat domeniu este in continuare turismul. Oamenii nu mai pot pleca in vacante unde isi doreau, asa ca trebuie sa se reorienteze.

O solutie pentru a iti face o vacanta ramane in Romania, iar rulotele par sa fie cea mai buna alegere. Iata cat costa sa inchiriezi o autorulota si ce taxe suplimentare vei plati pentru a te bucura de o vacanta la tine in tara.

Ce dotari are, de fapt, o autorulota?

In primul rand, haideti sa vedem ce dotari are o rulota si de ce este o alegere extrem de buna daca vrei sa iti faci vacanta in Romania. Iata cum sa alegi o rulota pentru familie, in caz ca vrei sa iti petreci concediul cu cei dragi. Afla si ce avantaje ofera un concediu cu o autorulota si cum arata o rulota pentru toata familia!

Citeste si: Aceasta rulota Mercedes-Benz Unimog e pregatita pentru sfarsitul lumii

O autorulota vine cu nenumarate dotari, asa ca atunci cand inchiriezi una trebuie sa te asiguri ca aceasta vine cu un frigider, pompa de apa, pompa de caldura, arzator, aer conditionat, plase impotriva tantarilor, instalatie audio cu port USB, toaleta, dar si cu dormitor si mobilier pentru o mica sufragerie. 

Mai mult, asigura-te ca autorulata are si sisteme de siguranta in dotare, precum ABS, ESP, asistenta la pornirea in rampa, pilot automat, ESC, camera video pentru marsarier, oglinzi reglabile si comenzi pe volan.

Cat costa sa inchiriezi o autorulota pentru a iti face o vacanta in Romania?

Daca vrei sa inchiriezi o autorulota in Romania, trebuie sa stii ca cea mai ieftina o poti gasi la un pret de 90 de euro pe zi in extrasezon. In sezonul de varf pretul depaseste 100 de euro pe zi. De asemenea, atunci cand inchiriez o autorulota trebuie sa platesti 750 euro garantie si 100 euro taxa de service, care se achita o singura data, la inchiriere. Modelul pe care il vei inchiria ofera locuri pentru 4 persoane, un motor diesel de 2.3 litri si 150 de cai putere, dar si o cutie de viteze manuala in 6 trepte. 

Daca vrei o autorulota cu mai multe dotari, pretul creste la 126 euro pe zi in extrasezon. Atunci cand vrei sa inchiriezi in sezonul de varf, trebuie sa stii ca te va costa in jur de 190 de euro e zi. Bineinteles, vei mai achita si garantia de 750 de euro si o taxa de service in valoare de 125 euro. Modelul vine echipat cu un motor diesel de 2.2 litri ce ofera 177 cp, dar si cu o cutie de viteze automata, in noua trepte.  

 

 

 

 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
Mercedes-AMG E 63 S T-MODELL: RIVAL PENTRU AUDI RS6?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter