Cati bani castiga, in medie, un angajat la benzinariile Petrom

OMV Petrom se claseaza pe locul 2 in topul celor mai buni angajatori din Romania. Iata cat castiga, in medie, un angajat la benzinariile Petrom, dar si care sunt parerile angajatilor despre companie.

Cati bani castiga, in medie, un angajat la benzinariile Petrom

Petrom detine pe teritoriul Romaniei cea mai mare retea de distributie, mai exact 405 statii, fiind totdata si unul dintre cei mai mari angajatori privati din tara noastra.

Cati bani castiga un angajat la benzinariile Petrom

Inainte de toate, trebuie precizat ca salariile pot varia de la un angajat la altul, chiar daca detin aceeasi pozitie, in functie de vechimea in companie, de experienta, dar si de locatie. In medie, salariile la benzinariile Petrom pornesc de la 1.900 de lei si pot ajunge si la 3.000 de lei. 

Citeste si: Cati bani castiga, in medie, un angajat la benzinariile Rompetrol

Potrivit site-ului undelucram.ro, salariul unui manager de tura, in Iasi, pentru care se cere o experienta in domeniu de 5 ani, este de 2.000 de lei.

Un spalator auto castiga 1.9000 de lei lunar, in timp ce un casier angajat full-time poate ajunge sa primeasca 2.500 de lei, la final de luna. 

Un sef de statie are un salariu de 2.900 de lei, la care se adauga tichetele de masa, in valoare de 240 de lei, si un bonus lunar de 100 de lei.

Pareri angajati Petrom

Conform anunturilor de pe site-urile de recrutare, compania ofera salariu atractiv, bonuri de masa, spor de noapte, de weekend, de vechime, dar si spor pentru sarbatori legale. Totodata, pentru angajare nu este necesara experienta profesionala. Bineinteles, asta nu include si un bonus de combustibil!

Daca ar fi sa luam in calcul parerile pe care cei care au intrat deja in contact cu Petrom le-au lasat pe site-urile specializate, exista plusuri, dar si minusuri. 

Printre beneficiile enumerate de angajatii companiei, se numara: training-urile, sansele de promovare si bonusurile regulate sau mediul prietenos. In timp ce unii considera ca salariile sunt "destul de bune" pentru munca depusa, alti angajati simt ca depun prea mult efort pentru cat castiga lunar si noteaza ca minus lipsa meritrocratiei. 

Mai trebuie precizat si faptul ca grupul OMV Petrom s-a clasat pe locul 2 in topul celor mai buni zece angajatori din Romania, in 2019, conform unui sondaj realizat de Capital Media Production.

OMV Petrom este cea mai mare companie de energie de Europa de Sud-Est. Potrivit omvpetrom.com, grupul detine in Romania si in tarile invecinate 791 de benzinarii, prin brandurile OMV si Petrom. 

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PRET ARE CEL MAI IEFTIN TESLA MODEL S SECOND HAND?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter