Cati bani castiga, de fapt, un angajat la benzinariile Mol

Te intrebi ce salariu are un angajat la benzinariile Mol din Romania? Iata cat ajungi sa castigi pe luna, dar si ce beneficii ofera compania.

Cati bani castiga, de fapt, un angajat la benzinariile Mol

Mol Romania se afla pe piata din Romania de mai bine de 20 de ani, fiind unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata carburantilor.

Compania detine in tara noastra 218 de statii de servicii. Mai mult, Mol Romania face parte din proiectul NEXT-E, care vizeaza instalarea a 40 de statii de incarcare pentru autovehicule electrice.

 

Salarii benzinarii Mol

Am putea spune ca salariile sunt similare cu cele oferite de celelalte companii existente pe piata, adica incep de la 1.900 de lei si pot ajunge si la 3.000 de lei, in functie de vechimea angajatului, dar si de zona de lucru. 

Vezi cati bani castiga, in medie, un angajat la benzinariile Rompetrol, dar si care sunt salariile angajatilor Petrom.

Spre exemplu, salariul unui casier angajat full-time din Codlea, cu o experienta de 9 ani, era in urma cu doi ani 1.950 lei, la care se adauga bonurile de masa in valoare de 190 de lei, potrivit site-ului undelucram.ro.

Un casier angajat tot full-time, din Oradea, ajunge sa primeasca la finalul lunii 2.100 de lei, la care se adauga 300 de lei aferenti tichetelor de masa.

Pe de alta parte, salariul unui gestionar la statie nu depaseste 2.000 de lei.

 

Pareri angajati benzinarii Mol

Conform parerilor lasate de fostii angajati pe aceeasi platforma, salariile oferite de companie sunt mici pentru volumul de munca depus si le-au notat sub media pietei.

Exista insa si nenumarate beneficii. Fostii angajati au notat cu "pro" urmatoarele aspecte: programul flexibil, posibilitatile de promovare, al 13-lea salariu, prime si bonusuri, dar si abonamentul medical. Mediul de lucru prietenos a fost un alt plus punctat de multi dintre angajati.

Citeste si: Cati bani primesc angajatii de la uzina Dacia dupa ce au intrat in somaj tehnic

Ofertele de munca ale companiei abunda pe site-urile de recrutari. Spre exemplu, benzinaria Mol Glina, de pe Soseaua de Centura a Bucurestiului, angajeaza casier, vanzator, lucrator comercial, dar si bucatar.

Conform anuntului, compania asigura contract de munca, salariu fix si tichete de masa, bonusuri lunare, prime in decursul anului, dar si training-uri. Programul de lucru este unul flexibil, in ture.

Pe site-ul oficial al companiei, la sectiunea Cariera, gasiti locurile de munca disponibile pe tot teritoriul Romaniei.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter