Care sunt piesele care cedeaza cel mai des la BMW-uri ?

BMW este o marca premium pe care foarte multi tineri si-o doresc inca dinainte de a avea un permis de conducere. Masinile bavareze au un stil aparte, dar foarte putini dintre romani isi permit una noua, multi dintre ei optand pentru variantele vechi, la mana a doua care inevitabil au probleme.

Debimetrul

La foarte multe modele de la BMW debimetrul este piesa care cedeaza cel mai repede. Debimetrul este piesa care masoara cantitatea de aer care intra in motor, astfel incat sa ofere carburant pe masura.

Rulment cardan

Toata lumea stie despre BMW-uri ca au tractiune pe spate. Bineinteles acest lucru aduce probleme la cardan, mai exact la rulmentul de la cardan care este predispus sa se strice. Rulmentul va produce la un moment dat un sunte obositor, deoarece inevitabil ajunge sa fie invadat de praf, apa sau alte lucruri aparute pe carosabil.

Bucse grup

BMW-urile  „batrane“ au o problema comuna si anume la bucsele de la grup care au de suferit in urma acceleratilor brusce. Acest sunet se poate transforma rapid in trepidatie si lucrurile se pot complica.

Simeringuri supapa

O alta problema specifica unor mtoare pe benzina cu 4 si 6 pistoane de la BMW este supapa de la simeringuri care se uzeaza prematur. Aici vorbim despre niste motoare cu ungere defectuoasa in zona respectiva, iar semeringu ajunge sa se usuce si in timp sa faca joc. Daca masina va scoate fum al, nu are o problema la ulei, ci doar necesita schimbarea simeringurilor de supapa.

Rezistenta cu tepi

Una dintre cele mai mari probleme la BMW-uri este legata de rezistenta cu tepi de la climatizare. Acest lucru se refera la rezistenta care dicteaza treptele de  nivel ale aerotermei, iar in momentul respectiv trebuie sa schimbam rezistenta.

Bucse "scartaite"

Pe strazile din toata tara observam modele BMW Seria 5 sau X5 cu rotile in spate putin inclinate. Nu este vreun tunning special, ci doar o problema importante la bratele spate care au bucse mari care se strica la primele demaraje violente.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PRET ARE CEL MAI IEFTIN TESLA MODEL S SECOND HAND?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter