Care sunt masinile produse de Audi, BMW si Mercedes-Benz care se depreciaza cel mai rapid

Care sunt masinile produse de Audi, BMW si Mercedes-Benz care se depreciaza cel mai rapid

Atunci cand cumparam o masina noua, in primul rand trebuie sa verificam care este rata de depreciere. Unele modele isi pierd destul de mult din valoare, asa ca este posibil sa faci o afacere destul de proasta. Iata care sunt masinile produse de Audi, Mercedes-Benz si BMW care se depreciaza cel mai mult.

Rata de depreciere este marele dusman al cumparatorilor de masini noi, pentru ca in primul an automobilul pe care tocmai l-ai cumparat isi poate pierde pana la 50% din valoare. Nici marcile germane nu sunt ocolite, asa ca ar fi bine sa stii care sunt modelele de la Audi, BMW sau Mercedes-Benz care se depreciaza cel mai rapid.

Care sunt masinile care se depreciaza cel mai putin?

Haideti sa vedem, mai intai, care masini au o rata de depreciere mica. Sunt unele modele care nu se depreciaza foarte mult, asa ca ar trebui sa le iei in considerare atunci cand vrei sa cumperi neaparat o masina noua.

Citeste si: Top 5 cele mai fiabile masini second hand pe care sa le cumperi in 2020

Incepem cu Jeep Wrangler, un model care isi pierde doar 30% din valoarea in primii cinci ani. Daca vreti un SUV capabil de trasee off-road, atunci Wrangler este modelul potrivit.

Pentru cei care prefera un model sport, Porsche 911 se afla si el pe lista modelelor cu o rata de depreciere mica. Conform celui mai recent studiu, un model 911 isi pierde 37.2% din valoare in primii cinci ani.

Si Nissan GT-R se afla pe lista masinilor cu rata de depreciere mica, pentru ca modelul japonez isi pierde 39.4% din valoare in primii cinci ani de cand a fost cumparat. Un alt model japonez care ajunge pe lista este Subaru WRX, modelul pierzand doar 40% din valoare in primii cinci ani.

Masinile de la Audi, BMW si Mercedes-Benz care se depreciaza cel mai repede

Am ajuns la momentul adevarului si vom vorbi despre masinile de la Audi, BMW si Mercedes-Benz care se depreciaza cel mai repede. Iata ce nu ar trebui sa cumperi, daca nu vrei sa pierzi foarte multi bani in primii trei ani de la cumparare.

Incepem cu Audi A4, un model care are o rata de depreciere de 51% in primii trei ani de la cumparare. Urmatorul model german care intra pe aceasta lista este BMW Seria 4 Coupe, un model cu o rata de depreciere de 51.7%. Nici BMW Seria 3 nu scapa de aceasta lista, pentru ca sedanul german are o rata de depreciere de 53.4%, in primii trei ani de la cumparare.

Trecem la o clasa mai mare si vorbim despre Mercedes-Benz Clasa E, model ce are o rata de depreciere de 55.4% in primii trei ani de la cumparare. Modelul cu care incheiem lista este Audi A6, cu o rata de depreciere de 55.8% in primii trei ani de la achizitionare. Afla si care este primul lucru pe care trebuie sa il montezi pe un Audi sau BMW atunci cand cumperi un astefel de automobil sau care sunt cele 5 masini ieftine care te vor face sa pari bogat!

VIDEOCLIPUL ZILEI