Care sunt, de fapt, cele mai enervante probleme pe care le au masinile BMW

Tuturor le plac masinile BMW, insa stim ca ele nu sunt perfecte. Am identificat cele mai enervante probleme pe care posesorii de astfel de automobile le au si le-au discutat pe forumurile de specialitate. Iata ce trebuie sa stii!

Care sunt, de fapt, cele mai enervante probleme pe care le au masinile BMW

Conform ultimului studiu, BMW este cea mai cautata marca de masini second hand de la noi din tara, asa ca nu este nicio surpriza faptul ca vedem din ce in ce mai multe astfel de modele pe strazi.

Totusi, masinile produse de BMW nu sunt perfecte, iar asta se vede pe forumurile de specialitate, unde posesorii de astfel de automobile raporteaza tot felul de probleme. Iata care sunt cele mai enervante probleme pe care le au masinile produse de BMW.

Cele mai intalnite probleme la modelele BMW

Conform persoanelor care conduc modele BMW, cele mai enervante probleme sunt legate de partea electrica a masinilor. Deoarece automobilele germane folosesc cea mai noua tehnologie, cateodata acest lucru face mai mult rau decat bine.

Citeste si: Care sunt principalele piese care se fura cel mai des la un BMW, in Romania

Clientii au raportat probleme legate de geamurile electrice ale masinilor, sistemul de inchidere centralizata sau cu manerele portierelor, in special cu portiera soferului pentru ca aceasta este cea mai folosita.

Pompa de combustibil a dat si ea batai de cap multor clienti, iar de multe ori aceasta a trebuit inlocuita. Cu toate ca in trecut erau raportate probleme legate de pompa de combustibil la modelele M mai vechi, se pare ca problema continua si in prezent.

Zgomote la diferential au raportat si anumiti clienti atunci cand automobilul lor ia curbele in mare viteza. In foarte multe cazuri, lucrurile s-au rezolvat atunci cand uleiul diferentialului a fost inlocuit, bineinteles, cu unul produs tot de BMW.

Optiunea Comfort Access da si ea batai de cap soferilor. Pentru cei ce nu stiu, aceasta functie da posibilitatea de a deschide si porni masina daca aveti cheia in buzunar sau in geanta. Ei bine, aceasta functie mai da rateuri cateodata, iar clientii raporteaza problemele pe forumuri. Mai mult, acestia s-au plans ca nu au putut porni nici masina.

Cu toate ca si jantele oferite de BMW sunt extrem de frumoase, clientii au raportat probleme si cu acestea. Exista multi care au raportat probleme cu coroziunea jantelor, asa ca au fost nevoiti sa le inlocuiasca.

Sunt cunoscute si problemele modelelor BMW Seria 5 (F10) legate de lantul de distributie si pompa de apa. Pentru cei ce nu stiu inca, aceste modele au fost rechemate in service in anul 2015.

Care este cel mai fiabil model BMW?

Daca tot am vorbit de probleme, e momentul sa vedem care este si cel mai fiabil model BMW, despre care soferii au o parere foarte buna.

Se pare ca modelul BMW Seria 3 (E90) nu a ridicat atatea probleme pentru clienti, asa ca majoritatea pasionatilor au o parere foarte buna despre aceasta generatie. Nu spunem ca nu se strica, pentru ca s-au raportat probleme cu pompa de apa sau mici probleme de ordin mecanic, insa per total clientii sunt multumiti.

Soferii sunt multumiti de suspensia modelului, dar si de servodirectia hidraulica despre care se vorbeste ca este mult mai buna decat cea electrica. Mai mult, faptul ca s-a folosit mai putina electronica decat la modelele mai recente, este un lucru bun.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter