Care sunt cele mai ieftine masini electrice din Romania pe care le poti cumpara de noi, ori second hand, de pe Autovit

Toti romanii isi doresc o masina electrica si cauta cele mai ieftine oferte pe care le pot cumpara pe Autovit. Daca si tu cauti un model electric, am pregatit pentru tine 5 optiuni.

Care sunt cele mai ieftine masini electrice din Romania pe care le poti cumpara de noi, ori second hand, de pe Autovit

Masinile electrice devin din ce in ce mai populare si in Romania, cu toate ca infrastructura lasa de dorit si tara noastra nu ofera foarte multe statii de incarcare. Totusi, autoritatile promit ca pe viitor aceste lucruri se vor rezolva. Promisiuni am mai auzit, insa, preferam sa vedem si faptele.

Ce masini electrice cauta romanii

Chiar si asa, asta nu ii impedica pe romani sa caute cele mai ieftine masini electrice si sa viseze chiar la un model american Tesla. Totusi, pe lista cumparatorilor se mai afla modele produse de Renault, Nissan, Smart sau chiar Mercedes-Benz cu recentul model EQC.

Citeste si: Iata principalele 5 avantaje ale masinilor electrice

Pana se da startul la Programul Rabla 2020 care poate reduce o suma importanta din pretul achizitiei unui model nou, va propunem sa aruncati o privire peste cele mai ieftine masini electrice second hand care se pot gasi in acest moment pe piata.

Smart ForTwo Electric

Cel mai ieftin model electric aflat la vanzare pe Autovit este un Smart ForTwo, fabricat in anul 2015. Masina are 60.000 de kilometri parcursi, motorul electric dezvolta 48 de cai putere, iar puterea este transmisa pe rotile din spate.

Tara de origine este Olanda, iar pretul cerut de vanzator este de 7.021 de euro (TVA deductibil, se emite factura).

Renault ZOE

Pe locul doi, vorbim despre un Renault ZOE, cu 93.500 kilometri parcursi si an de fabricatie 2014. Conform vanzatorului, masina are ultima intrare in service la Renault Franta in noiembrie 2019 si un singur proprietar, o persoana fizica de origine franceza care a circulat cu masina pe Riviera Franceza, Coasta de Azur.

Pretul cerut este de 9.999 euro. Modelul vine cu nivel de dotare Intense, care este varful de gama.

Nissan Leaf

Locul 3 aduce un alt model construit de alianta Renault-Nissan si anume un model Nissan Leaf. Fabricat in anul 2012, acest model are 35.000 de kilometri parcursi, iar motorul dezvolta 109 cai putere.

Pretul cerut pentru automobilul inmatriculat in Romania este de 10.350 euro.

Tesla Model S

Cea mai ieftina masina electrica Tesla pe care o putem gasi pe autovit.ro este un Model S, cu an de fabricatie 2013, care are la bord 45.000 de kilometri parcursi.

Conform vanzatorului, masina are 421 de cai putere, tractiune spate, culoare negru mat si este inmatriculat in Romania. Pretul cerut este de 37.900 euro si este negociabil.

Tesla Model 3 Second Hand

Pentru cei ce sunt in cautarea unui Tesla Model 3, cea mai ieftina optiune costa 42.000 de euro. Aceasta masina electrica este fabricata in anul 2018 si are 12.000 de kilometri parcursi.

Acest Tesla Model 3 este versiunea Long Range, motoarele electrice dezvolta un total de 450 cai putere, iar puterea este livrata la toate cele patru roti. Autonomia este si ea impresionanta: 560 kilometri.

Tesla Model 3 Nou

Daca vreti sa cumparati o masina electrica de noua, un Tesla Model 3 cu doar 10 kilometri parcursi costa 61.980 euro (TVA deductibil, se emite factura).

Acest model are 476 de cai putere, iar motoarele electrice livreaza puterea catre toate cele patru roti. Garantia de la producator este pana la 1.09.2023 sau in limita a 80.000 km, iar autonomia este de 498 kilometri.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter