Care este marca celebra auto pe care nu o gasesti nici pe olx.ro, nici pe autovit.ro, desi se vinde destul de bine in restul Europei

Daca erai convins ca vei gasi pe olx.ro sau autovit.ro absolut orice masina iti doresti, trebuie sa stii ca lucrurile nu stau chiar asa. O marca auto celebra, ce se vinde destul de bine in restul Europei, lipseste cu desavarsire. Ghicesti care?

Marca celebra auto pe care nu o gasesti nici pe olx.ro, nici pe autovit.ro

Despre Aston Martin este vorba. Primul cuvant care ne vine in minte atunci cand vorbim despre producatorul britanic este eleganta.

Pentru cei care nu stiu, Aston Martin este o companie marca auto premium, destul de prezenta pe piata auto din Europa. Autovehiculele produse de britanicii de Aston Martin sunt ideale pentru cei pasionati de viteza, eleganta si atitudine sportiva. Fiind o companie de lux, si preturile sunt insa pe masura.

Un lucru mai putin stiut despre Aston Martin este acela ca automobilele sale sunt fabricate manual, ceea ce ii claseaza pe britanici in topul producatorilor de lux. Poate si din cauza faptului ca nu nu exista foarte multe exemplare ale unui model Aston Martin, acestea sunt destul de greu de gasit.

Aston Martin in Romania

Ei bine, daca esti fan Aston Martin si iti doresti sa iti cumperi o astfel de masina second-hand, trebuie sa stii ca nu o vei gasi pe site-urile din Romania. Desi este o marca prezenta pe piata auto din Europa, nu o vei gasi nici pe olx.ro, nici pe autovit.ro.

Vestea buna este ca Aston Martin si-a lansat oficial operatiunile in Romania, in luna martie 2019. Reprezentanta pe care brandul britanic o are in tara noastra nu deserveste numai clientii locali, ci si pe cei din Bulgaria, Moldova, Serbia, Ungaria, Muntenegru si Slovenia.

Noua reprezentanta a britanicilor de la Aston Martin in tara noastra are o suprafata totala de 1.500 de metri patrati. Toata aceasta suprafata include o zona de showroom, una de lucrari post vanzare si o parcare subterana. 

Citeste si: 7 curiozitati despre Aston Martin! Stiti de unde a fost inspirat logo-ul marcii?

Aston Martin V12 Speester

Tot la inceputul acestui an, Aston Martin a publicat primele fotografii si informatii oficiale cu privire la editia speciala V12 Speedster, un supercar fara plafon si parbriz care a atras deja toata atentia pasionatilor auto.

Aceasta editie speciala este echipata cu o unitate de motorizare V12, cu capacitate de 5.2 litri, capabila sa dezvolte 700 de cai putere si un cuplu maxim de 753 Nm.

Noul V12 Speedster este capabil sa accelereze de la 0 la 100 km/h intr-un timp de doar 3.5 secunde, in timp ce viteza maxima pe care o poate atinge a fost limitata electronic la 300 km/h.

Cititi AICI mai multe despre noul V12 Speedster dezvoltat de britanicii de la Aston Martin.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter