BMW VIN Decoder. Unde poti afla cel mai rapid istoricul unui BMW

Pentru ca modelele second hand de la BMW au mare cautare, nu ar fi rau sa stii unde poti afla cel mai rapid istoricul unei masini nemtesti de la binecunoscutul producator. Iata unde sa cauti un BMW VIN Decoder si ce trebuie sa stii despre el.

BMW VIN Decoder. Unde poti afla cel mai rapid istoricul unui BMW

Un BMW VIN Decoder este extrem de important pentru cei ce vor sa achizitioneze o masina second hand produsa de bavarezi, asa ca nu ar fi rau sa stii mai multe despre acest lucru. Iata unde poti afla cel mai rapid istoricul unui BMW.

Ce este BMW VIN

Ei bine, BMW VIN este un cod unic pe care fiecare masina de la binecunoscutul producator german il are. Acest numar contine informatii foarte importante despre masina, precum producatorul, anul de fabricatie, fabrica unde a fost construit, tipul motorului, modelul etc.

Citeste si: Ce inseamna, de fapt, DTC la BMW

De exemplu, daca cineva vrea sa cumpere o masina, poate verifica acest cod BMW VIN si poate vedea intr-o baza de date online daca masina a fost furata, implicata in accidente sau a primit modificari neomologate.

Nu conteaza de pe ce piata vrei sa cumperi un BMW, pentru ca acest VIN are acelasi format la nivel global. De asemenea, poti cauta piese de schimb doar folosind acel VIN (Vehicle Identification Number).

Ce este BMW VIN Decoder

Folosind un BMW VIN Decoder, practic „descifrezi” codul pe care masina ta sau cea pe care vrei sa o cumperi il are. Trebuie sa stii ca poti gasi VIN-ul unei masini de la BMW pe parbriz in partea de jos a soferului sau pe interiorul montantului B.

Iata cum se citeste un BMW VIN dupa numarul de cifre sau litere:

- 1-3 – arata locul unde a fost produs
- 4-8 – descrie particularitati ale vehiculului, de exemplu tipul acestuia (coupe, sedan etc.), tipul motorului si transmisia
- 9 – este pusa doar pentru a iti arata daca este sau nu o eroare in VIN-ul masinii pe care il cauti
- 10-11 – anul productiei si locul unde a fost asamblata masina
- 12-17 – aceste litere si cifre reprezinta seria masinii

VIN-ul masinii te poate ajuta sa identifici diverse upgrade-uri compatibile cu modelul tau de BMW. Spre exemplu, daca vrei un nou sistem audio, cauti codul „S676A” atunci cand citesti VIN-ul masinii tale si vezi daca acesta este compatibil.

Cele mai cunoscute BMW VIN Decoder sunt acestea:

• http://www.bimmer.work/
• https://bimmercat.com/bmw/EN/vin/decoder/online/
• https://decoder.bvzine.com/
• https://www.mdecoder.com/

Acum ca am lamurit ce este un BMW VIN Decoder si la ce foloseste, iti dorim succes in cumpararea masinii mult dorite si mare grija atunci cand o alegi!

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter