Avertisment pentru toti posesorii de Dacia, Renault si Nissan! S-au descoperit probleme grave la motor

Probleme la motoarele Dacia, Renault sau Nissan

Avertisment pentru toti posesorii de masini Dacia, Renault si Nissan, din partea Uniunii Federale a Consumatorior, dupa aparitia unor informatii in ceea ce priveste o defectiune din fabrica la motoarele autoturismelor. „Masinile cu acest motor pot avea probleme!”, atrage atentia Uniunea.

Grupul Renault a fost somat sa rezolve de urgenta problemele ce vizeaza aproximativ 600.000 de autoturisme vandute in Europa! Filiala franceza a Uniunii informeaza ca motorul pe benzina de 1.2 litri vine cu un defect din fabricatie, iar Organizatia Consumatorilor si Utilizatorilor a cerut un punct de vedere grupului auto.

Situatia a fost descoperita dupa ce mai multi posesori ai marcilor amintite, dotate cu motor pe benzina de 1.2 litri, au reclamat probleme de ordin tehnic. Organizatia Consumatorilor si Utilizatorilor are un plan pentru remedierea defectiunilor si promite ca se va implica in acest caz pana ce toate autoturismele afectate vor fi reparate.

Recent, grupul Renault a fost implicat intr-un alt scandal, produs tot de probleme la motor, pe care constructorul auto le-a negat, in prima instanta. In luna aprilie a acestui an, un proprietar de Dacia Duster, cu motor 1.2 TCe, s-a plans de consumul exagerat de ulei al masinii sale, insa cei de la Dacia s-au aparat afirmand ca acel consum este cauzat de faptul ca automobilul este alimentat cu GPL, iar in cazurile respective apar asemenea dificultati. Ulterior lucrurile au inceput sa se complice pentru contructorul francez . Se pare ca motorul H5FT le creeaza multe probleme clientilor.

Respectiva motorizare o regasim pe numeroase modele ale francezilor. Potrivit estimarilor, peste 100.000 de masini ar fi fost afectate.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE INLOCUIESC CEL MAI GREU LA UN LOGAN?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter