Avertisment din partea nemtilor: "Nu cumparati niciodata Dacia Logan second hand"

Dacia Logan second hand sunt de evitat

Nemtii au testat Dacia Logan rulata si trag un semnal de alarma. Acestia ne recomanda sa nu cumparam niciodata un Logan second hand, ci sa ne orientam catre alte marci, in cazul in care bugetul nu ne permite achizitionarea unei masini noi.

Jurnalistii de la Die Welt ne prezinta riscurile in cazul in care ne-am gandit sa cumparam masina produsa la Mioveni deja rulata si motivele pentru care nu ar trebui sa o facem. In primul rand, este vorba despre intretinerea masinii. Conform studiului, cei mai multi dintre proprietarii de Logan se bazeaza pe natura robusta a masinii si nu o intretin corespunzator.

Logan-ul este o super-afacere doar atunci cand il cumperi nou. Raportul arata rezultate dezastruoase pentru masina produsa in Romania, din simplul motiv ca proprietarilor nu le place sa faca revizii sau sa repare autoturismul. Putini sunt cei care tin cu adevarat la masina lor, iar acest lucru se rasfrange asupra autovehiculului.”, arata jurnalistii de la publicatia germana Die Welt.

Daca totusi v-ati decis sa cumparati un Logan la mana a doua, nemtii ne arata la ce trebuie sa fim de atenti. Elementele extrem de importante ce trebuie verificate sunt suspensia si directia, care, cu trecerea timpului, se uzează, însă punctul forte al brandului romanesc este ca ruginesc foarte greu.

Sistemul de evacuare este predispus la probleme, iar multi proprietari au raportat ca parbrizul se zgarie foarte usor”, au explicat jurnalistii germani, care anunta ca Logan nu este printre cele mai longevive modele, iar achizitionarea unui model rulat nu reprezinta o economie financiara, avand in vedere faptul ca noii proprietari sunt nevoiti sa investeasca sume mari in reconditionarea masinii.

Alte atuuri ale Loganului, semnalate de jurnalistii nemti, sunt habitaclul spatios si portbagajul care ajunge la 1,518 cu bancheta rabatata.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter