Ce avere are, de fapt, directorul RAR, Tufa Radian. Are doua autoturisme Mercedes, o barca si 7 cladiri

Anul 2020 a venit cu schimbari la Registrul Auto Roman. Dupa opt ani de conducere, George Adrian Dinca a renuntat la functia de director, locul fiindu-i luat de Tufa Radian.

Ce avere are, de fapt, directorul RAR, Tufa Radian

Radian Tufa a mai detinut functia de director al Registrului Auto Roman (RAR), precum si functiile de secretar de stat si secretar general in Ministerul Transporturilor in perioada guvernarile Tariceanu si Boc. De-a lungul timpului a reusit sa stranga o avere impresionanta. Detine sapte cladiri, numeroase proprietati si imobile, dar si doua autoturisme si o barca. 

Cine este Tufa Radian, noul director RAR

Tufa Radian a revenit al conducerea RAR dupa 14 ani. Acestea a urmat studiile Facultatii de Transporturi- AR, din cadrul Politehnicii Bucuresti. Dupa absolvire, a lucrat ca inginer stagiar la Rosiorii de Vede, apoi in 2005 si-a deschis o firma de reparatii de autovehicule. In acelasi an, a devenit director general al RAR. Un an mai tarziu, a primit functia de secretar general in Ministerul Transporturilor. In 2012 s-a retras in mediul privat.

Radian Tufa a intrat in viata politica inca din 1994, cand a devenit membru al Partidului Democrat. Intre 2000 si 2004 a fost ales consilier local la Rosiorii de Vede si a candidat pentru functia de primar, dar nu a reusit sa stranga suficiente voturi.

Mutat la Bucuresti, acesta a condus Organizatiile PDL ale sectoarelor 6 si 5, unde a candidat la alegerile parlamentare din 2012 pentru Camera Deputatilor.

Averea directorului RAR, Tufa Radian

Noul director al RAR a strans de-a lungul timpului o avere frumusica. Conform declaratiei de avere din 2020, acesta detine cinci terenuri in Rosiorii de Vede, obtinute prin cumparare, alte trei in Mogosoaia si inca opt in comunele Dobrotesti si Didesti, din judetul Teleorman. Dintre acestea, noua au fost mostenite.

Nici la capitolul imobile, Tufa Radian nu sta prost. Acesta detine, in total, sapte cladiri, cinci in Rosiorii de Vede si doua in Bucuresti. In Capitala, directorul RAR are o casa si un apartament, iar in Teleorman detine trei case de locuit, una de vacanta si un spatiu comercial.

Citeste si: Ce salariu au, de fapt, controlorii de trafic de la RAR?

Seful Registruui Auto Roman detine si doua autotusrisme Mercedes, una din 2008 si una din 2013, insa nu doar atat. Acesta a intrat in 2002 in posesia unei barci Mano 2150 Sport Fish.

Directorul RAR are trei conturi deschise la Raiffeisen Bank, unul de 7312 de euro, altul de 12,350 lei si unul de 21,115 lei.

Conform declaratiei de avere, Tufa Radian are anual un venit de 30000 de lei, obtinut de la S.C. CI Rent Auto SRL, altul de la 1016 lei din S.C. RTD Inspectii Tehnice SRL si 3438 lei din S.C. RTD Services SRL.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter