Atentie, soferi! CNAIR a montat noi camere pentru control al rovinietei

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) si-a extins, la mijlocul saptamanii trecute, reteaua de camere video de pe drumurile patriei.

Reteaua CNAIR a ajuns la 82 de camere de supraveghere amplasate pe toata intinderea tarii, prin intermediul carora vor fi inregistrate vehiculele care circula fara achitarea corespunzatoare a tarifului de utilizare (rovinieta), in vederea sanctionarii cu amenda contraventionala.

Punctele de control care au fost puse in functiune in data de 03.07.2019, sunt amplasate in zona punctelor de trecere a frontierei Bechet, Cenad, Giurgiu, Lunga, Nadlac II (Autostrada A1), Negru Voda, Ostrov si Portile de Fier I.

"Adresam conducatorilor auto rugamintea de a verifica inainte de a utiliza reteaua de drumuri nationale si autostrazi valabilitatea rovinietei", scrie in comunicatul CNAIR.

Pentru a veni in sprijinul utilizatorilor, CNAIR a pus la dispozitia acestora, pe portalurile web www.cnadnr.ro (sectiunea Verificare Rovinieta) si www.erovinieta.ro un instrument prin care se poate verifica valabilitatea rovinietei, prin introducerea datelor vehiculului (numar de inmatriculare, numar de identificare).

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter