Aplicatia Waze a luat prin surprindere o multime de soferi. Ce a aparut recent pe ecran

Aplicatia Waze, care este extrem de populara printre soferi, tocmai a luat prin surprindere o multime de persoane care o folosesc. Iata ce a aparut recent pe ecran si ce trebuie sa stii.

Aplicatia Waze a luat prin surprindere o multime de soferi. Ce a aparut recent pe ecran

Daca si tu folosesti Waze zilnic, atunci sigur ai vazut marea schimbare pe care Google (compania care detine Waze) a introdus-o. Mai multi soferi au fost luati prin surprindere asa ca am decis sa va lamurim despre ce este vorba.

Cateva lucruri pe care trebuie sa le stii despre Waze

Waze este cea mai populara aplicatie pentru soferi si este disponibile pe Android si iOS. Aplicatia este gratuita si se bazeaza pe o comunitate a carei utilizatori se ajuta unii pe ceilalti pentru a evita aglomeratia in trafic sau pentru a gasi cea mai buna ruta ocolitoare.

Citeste si: Harta completa a statiilor de incarcare electrica din Bucuresti si restul Romaniei

Utilizatorii pot raporta gropile, radarele sau accidentele, asta pentru a ajuta si autoritatile in identificarea anumitor probleme cu infrastructura. Un lucru foarte interesant este ca Waze te lasa sa iti planifici o calatorie, iar cand este momentul sa pleci pentru a ajunge la destinatie la o ora setata, te va anunta.

Mai mult decat atat, aplicatia ofera posibilitatea utilizatorilor sa trimita informatii prietenilor, legate de ora la care vor ajunge la destinatie. Viteza reala a masinii este si ea aratata de aplicatie, asa ca daca o sa o depasesti, vei primi o avertizare audio.

Localizarea unei benzinarii nu este absolut nicio problema, insa aveti grija la companiile care isi fac publicitate pe aplicatie. Companiile mari vor aparea primele pe harta, iar daca vrei sa gasesti preturi mai mici pentru carburanti, atunci va trebui sa cauti cu atentie.

Save to App, noua functie introdusa de Waze

Save to App este noua functie introdusa de Waze, iar aceasta se refera la posibilitatea de a face un traseu pe PC sau laptop si sa il trimiti pe telefonul mobil in cateva secunde.

Folosind Live Map, soferii isi pot planifica o calatorie de la computer, o functie „imprumutata” de la Google Maps, iar cei care folosesc sigur vor recunoaste modul de utilizare. Dupa ce te-ai autentificat, lucru care se poate face folosind doar un cod QR recunoscut de telefon si generat pe site-ul waze.com, poti stabili punctul de plecare si destinatia.

Waze iti va propune trei trasee, insa spre deosebire de Google Maps nu vei putea adauga puncte intermediare. Mai mult, se poate stabili si data si ora la care trebuie sa ajungi la destinatie, asa ca Waze te va anunta la momentul potrivit cand este momentul sa pleci la drum.

Dupa ce ai facut toate aceste lucruri, apesi butonul „Save to App”, asa ca toate datele vor fi transmise in aplicatia Waze din telefonul tau.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter