5 site-uri auto din Germania de unde iti poti cumpara masini second hand in 2020

5 site-uri auto din Germania de unde iti poti cumpara masini second hand in 2020

Cele mai bune site-uri auto din Germania! De unde iti poti cumpara o masina second hand in 2020

Germania ramane tara preferata de unde isi cumpara romanii o masina. Cei mai multi isi cumpara masini de acolo prin diferiti intermediari, dar cei care cunosc limba germana merg pe cont propriu. E arhicunoscut apetitul romanilor de a cumpara la mana a doua din strainate si cel mai mare exportator ramane Germania pentru romanii interesati.

Tot mai multi romani s-au ars in ultimii ani cu masini aduse de diferiti samsari din Germania care le promiteau masini ieftine  cu dotari multe si impecabile din punct de vedere al aspectului. Totusi, lucrurile nu au stat de cele mai multe ori asa, iar increderea cumparatorilor a scazut drastic.

Masinile facute de nemti raman insa in continuare autovehicule de top care dau rateuri in putine cazuri. Ofertele bune, seriozitatea nemtilor, dar si calitatea masinilor i-au facut pe romani sa se deplaseze pe cont propriu pana in Germania pentru a cumpara o masina cu adevarat buna.

Ce trebuie sa evitam cand cumparam o masina second-hand

Daca stim putina germana si avem ceva cunostinte auto putem sa ne alegem singuri viitorul autovehicul. Pe internet exista mai multe site-uri de specialitate unde sunt prezentate diferite modele si autovehicule.

Totusi, e bine sa nu cadem in plasa, deoarece si nemtii au samsarii lor, iar o verificare amanuntita la fata locului este cea mai buna investitie.

Samsarii pot pacali un simplu om cu fotografii din diferite unghiuri care sa ascunda posibilele probleme si defectiuni ale masinilor.

Cele mai cautate site-uri din Germania de unde iti poti cumpara masina second-hand

Unul dintre cele mai bune site-uri din Germania pentru achizitionarea unei masini este autouncle.de, cel pe care gasim aproximatib 2 milioane de oferte de autoturisme, in cea mai mare parte fiind fabricate in Germania.

Autouncle ofera o gama larga de autovehicule, multe dintre ele noi, dar si masini second hand intre 5.000 si 10.000 de euro.

Auto.meinestadt.de este o platforma dedicata in special masinilor noi, iar acolo gasim un numar mic de masini la mana a doua pe care romanii si le permit. Site-ul amintit detine peste 1,1 milioane de anunturi pentru autoturisme.

Mobile.de este un alt site extrem de important pentru romanii care vor o masina din Germania. In acest moment, pe mobile.de exista aproape 2 milioane de postari din intreaga Germanie.

Pe ebay-kleinazeigen.de vom gasi aproximativ 500.000 de masini de vanzare, multe fiind la mana a doua. Romanii si-au indreptat in ultimii ani atentia catre masini care au multi kilometri, dar care au mai multe dotari.

Quoka.de are putin peste 300.000 de anunturi pentru masini si aproximativ 20% se incadreaza in normele dorite de un sofer roman.

VIDEOCLIPUL ZILEI