5 parcuri auto din Germania pe care trebuie sa le iei in considerare daca vrei o masina second hand

Daca esti in cautarea unei masini second hand pe care vrei sa o cumperi neaparat dintr-un parc auto din Germania, astazi venim in ajutorul tau cu o lista de 5 astfel de locatii.

5 parcuri auto din Germania pe care trebuie sa le iei in considerare daca vrei o masina second hand

Romanii sunt mari amatori de masini second hand, insa multi dintre noi alegem sa cumparam o astfel de masina de pe site-uri cu anunturi din Romania sau din strainatate. Mai mult, unii cumparatori aleg sa cumpere mult visata masina second hand de la un samsar si risca sa achizitioneze un automobil cu multe probleme.

Parcuri auto din Germania cu masini second hand pentru romanii chibzuiti

Totusi, o parte dintre noi care sunt mai chibzuiti, aleg sa mearga personal la un parc auto din Germania si sa vada pe viu masina pe care urmeaza sa o cumpere. Pretul de achizitionare este mai mic, bineinteles, asa ca multi dintre ei se declara multumiti ca au facut o afacere buna.

Citeste si: Top 5 cele mai fiabile masini second hand pe care sa le cumperi in 2020

Este bine sa stii dinainte de a pleca, unde poti gasi aceste parcuri auto cu masini second hand pe care trebuie sa le iei in considerare daca te pregatesti de o achizitie importanta pentru tine sau familia ta. In acest fel eviti samsarii de masini care aduc automobile la noi in tara si stii ce cumperi. Este bine sa stim si care sunt masinile second hand pe care trebuie sa le eviti.

AUTO PARK GmbH & Co. KG

Primul parc identificat de noi este AUTO PARK GmbH & Co. KG. Adresa acestuia este Ortenauer Str. 1, 77767 Appenweier, iar cei ce vor sa ii contacteze pot suna acest numar de telefon: +49 7805 854 sau trimite un email la info@auto-park.com

Car Park Bad Waldsee

Un alt parc auto popular in Germania este Car Park Bad Waldsee. Pentru cei ce cauta o masina second hand, trebuie sa stie ca adresa acestuia este Biberacher Str. 122, 88339 Bad Waldsee. Mai mult, doritorii ii pot contacta la numarul de telefon +49 7524 9771880

Auto Park Russelsheim

Nu puteam sa nu gasim un parc auto cu masini second hand in orasul Rüsselsheim. Acesta se numeste Auto Park, iar cei care vor sa il viziteze adresa este Am Keglerheim 13, 65428 Rüsselsheim am Main. Pentru contact direct, telefonul este +49 6142 174060.

UCG - Used Car Guys

Mergem mai departe si vorbim despre UCG - Used Car Guys. Parcul este situat la adresa Weilerbacher Str. 110, 67661 Kaiserslautern, iar numarul de telefon este +49 631 68031210.

Auto-Park Rath GmbH

Unul dintre cele mai cunoscute parcuri auto cu masini second hand din Germania este Auto-Park Rath GmbH. Situat la adresa Oberhausener Str. 2, 40472 Düsseldorf, parcul are peste 320 de review-uri de la cumparatorii care l-au vizitat. Cei care vor sa ii contacteze pana sa ii viziteze, pot suna la numarul de telefon +49 211 965050.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter