Vorsteiner pregateste un pachet aerodinamic pentru Lamborghini Urus

Vorsteiner Lamborghini Urus

Sfarsitul anului trecut ne-a adus o stire importanta si din categoria tuning-ului si, cum stim ca suntem multi interesati de astfel de proiecte, va vom spune astazi ultimele noutati. Specialistii in tuning de la Vorsteiner pregatesc un pachet aerodinamic pentru SUV-ul Lamborghini Urus, pachet care va reusi cel mai probabil sa atraga un val de atentie asupra sa.

Conform spuselor oficialilor casei de tuning, cei instalati pot pre-comanda deja acest pachet, listele fiind deschise. Kit-ul nu este inca produs, acesta urmand sa intre in linia de productia incepand cu prima parte a anului in care tocmai am intrat.

Pentru inceput, trebuie sa va spunem ca acest pachet la care lucreaza cei de la Vorsteiner va purta numele de UX-07. Conform spuselor reprezentantilor casei de tuning, toate accesoriile noi care vor fi cuprinse in acest pachet aerodinamic sunt fabricate din fibra de carbon.

Pana aici trebuie sa recunoastem ca suna totul foarte bine, nu-i asa?! Va dam mai multe detalii in randurile urmatoare, asa ca ramaneti alaturi de noi, va asiguram ca merita! Vorsteiner este un nume important in aceasta industrie, asa ca avem o garantie ca acestia nu se joaca deloc atunci cand se apuca de treaba.

Daca ne uitam in partea frontala, vom observa ca cei de la Vorsteiner s-au gandit in primul rand la un splitter revizuit si la un spoiler modificat. Avem mai apoi mai multe elemente speciale amplasate la nivelul prizelor de aer.

De asemenea, specialistii in tuning de la Vorsteiner au luat deja in calcul si niste praguri laterale modificate si un difuzor, de asemenea, modificat. Nu in ultimul rand, daca ne mai uitam atenti la modificari, vom mai putea observa si o aripa spate mult mai generoasa. Din ceea ce spun cei de la Vorsteiner, clientii care vor opta pentru acest pachet aerodinamic, vor putea opta si pentru un set de jante cu un design special.

Este important sa stim si faptul ca cei de la Vorsteiner nu se gandesc la acest moment si la un pachet de performanta pentru acest model. Nu ca ar avea nevoie, totusi! Va reamintim, Lamborghini Urus este echipat cu o unitate de motorizare V8 bi-turbo, cu capacitate de 4.0 litri, capabila sa produca 650 de cai putere si un cuplu maxim de 850 Nm. In aceste conditii, Urus este capabil de o acceleratie de la 0 la 100 km/h in doar 3.6 secunde, in timp ce viteza maxima pe care o poate atinge este de 305 km/h.

Newsletter

Whatsapp