RWB Porsche 993: o imagine mai mult decat speciala gratie jantelor Forgestar!

RWB Porsche 993 Forgestar Wheels

O versiune speciala Porsche 911 cu un kit de caroserie Rauh-Welt Begriff (RWB pe scurt) este deja ceva mai mult decat interesant, dar o noua masina de expozitie cu jante Forgestar inseamna un coupe cu adevarat senzational.

In plus, mai multe modificari suplimentare fac din masina aceasta un coupe perfect pentru o zi de relaxare sau (de ce nu?) pentru o zi ocazionala pe circuit.

Masina a inceput ca un model 911 (993) din 1995, cu doar 37.000 de km la bord, iar Akira Nakai de la RWB l-a echipat cu acest kit widebody format din 17 piese. In plus, pentru a scoate in evidenta aripile, masina este acoperita cu un strat de vopsea albastra Riviera.

La toate acestea, sa nu uitam sa adaugam lipsa colturilor, a treia lumina de franare Porsche de pe luneta sau spoilerul spate, toate parte a unui pachet care contribuie la schimbarea felului in care arata modelul.

Forgestar contribuie la imagine si la performante cu un set de jante M14 de 18 inch, cu centru negru mat si margini polisate in aproape aceeasi nuanta. Acestea masoara, in latime, 11 inch pe fata si 13,5 inch pe spate, fiind "incaltate" cu pneuri Pirelli Corsa.

Printre modificarile mecanice, trebuie neaparat sa amintim de noile suspensii pe arcuri ale masinii, dar si de franele Stoptech ST40, ale caror discuri beneficiaza de ceva mai multe gauri de racire.

La fel de important, la capitolul imagine, ni se pare si noul sistem de esapament personalizat, ale carui iesiri au fost, bineinteles, fabricate din fibra de carbon.

Si interiorul a fost modificat, astfel ca putem observa o mai mare influenta din sporturile cu motor. Ocupantii stau in scaune Momo Super Cup cu tapiterie din piele si logo-ul RWB pe tetiere.

In plus, masina este echipata cu un schimbator de viteze de noua generatie shifter, ceea ce inseamna ca soferul nu trebuie sa miste mana prea departe pentru a schimba viteza.

Imaginea este completata de ecranele de bord si zona cheii de contact finisate in "metal periat", dar si de pedalele gaurite sau de finisajele extraordinare din toata cabina.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter