Daca parea o nebunie pana acum, ce parere aveti despre acest Rezvani Tank cu jante Forgiato?

Rezvani Tank Forgiato Wheels

E foarte adevarat, Rezvani Tank pare sa fie unul intre cele mai nebunesti modele SUV vandute in acest moment. Ce se poate face, deci, pentru a-l face si mai nebunesc? Incercati aceasta idee: il inaltati si il echipati cu un set de jante Forgiato, cu pneuri gigantice.

Prezentata de un impatimit al masinilor de pe Instagram, aceasta versiune Rezvani Tank pare sa fie genul de produs care populeaza mediul facut celebru de iubitorii de computere si telefoane inteligente.

Desi imaginea din atasament pare sa ne prezinte un model SUV extrem de real, ceea ce vedeti este doar o interpretare digitala a ceea ce un iubitor al modelului poate face cu ceva bani si multa imaginatie.

Chiar si in aceste conditii, nu ne putem abtine si ne dorim si noi unul. Cu inaltimea unui model off-road si vopsit intr-o nuanta militara, aceasta versiune Tank pare sa fie pregatit sa ia cu asalt orice planeta din Univers.

Mai mult, daca luam in calcul si faptul ca modelul are la baza elemente de duritate imprumutate de la Jeep Wrangler, o astfel de versiune este, fara indoiala, posibila.

Chiar daca ramanem indragostiti de aspectul exterior al masini si de stilul sau, am avut recent ocazia sa conducem acest model si am ramas cu un gust oarecum amar.

Mai exact, daca motorul V8 de 6,4 litri si 500 de cai putere ne-a lasat cu un zambet mare pe fata, trebuie sa recunoastem ca interiorul, care are multe de impartit cu modelul Wrangler, ne-a facut sa ne dorim mai mult.

Cu toate acestea, nu putem sa spunem vorbe urate despre o masina care arata atat de bine. De aceea, daca va place modelul Tank si aveti bani pentru a-l achizitiona (peste 165.000 de dolari), poate n-ar strica sa incercati sa va creati propria versiune pe jante Forgiato...

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter